17

отговор

преди 4 години

До ДЪРТ ШОФЕРЗа тъщата най-сигурно е легнала на задната седалка в линейка или черно комби.

16

Вангу

преди 4 години

КАТ и ГЕРБ ще глобяват ако нямате колани на задният ред седалки.Пак се почна...

15

Боку Тиквуня

преди 4 години

Бе тея,ПоршеМаканите читави ли са че съм зел там на идна дивойка в Барцилона,,,да не стане некоя бела???

14

пияница мистик

преди 4 години

Отзад, по средата и с колан. Това правя аз. Няма ляво-дясно, ако колата се извърти и се забие в някое дърво ако си от някоя страна, хапваш дървото и ти, независимо отпред или отзад. Така съм научил и щерката, а гаджето сама си се вози така в такситата и колите, като пътува някъде

13

ДЪРТ ШОФЕР

преди 4 години

Не разбрах сега... тъщата на предна дясна седалка ли да я возя или на задна лява?

12

Анонимен

преди 4 години

Карайте с 60 км това е най безопасната скорост. При удар с 60 км пораженията по автомобила са най малко и реално убити няма, най много да има изкълчен крак ръка и шия. Но противниците на ниските скорости ще кажат че много бавно ще стигнат там за където са се затърчали. Ами по добре бавно но да стигнете там за където сте тръгнали, отколкото пожарникарите да режат колата и да ви вадят озъбени. Да сте прочели някъде за катастрофи през 20-те 30-те и 40-те години. Няма защото са карали с 60 км.

11

Млад Шофер

преди 4 години

Взех книжка миналата година. Аз смятам да спазвам законите и правилника за движение по пътищата. Очите на 4 и на това разчитам - не разчитам къде ще разположа пътниците в колата.Един таксиметров ми вика "30 години нямам катастрофи", викам "как го постигаш?"Каза ми "забравяш правилото за дясностоящ - пълно е с ***. Като наближиш кръстовище, да си в готовност за спиране винаги." Другото е - на 4 очи винаги, на огледалата, позициониране, адекватна скорост и поведение. Така го виждам аз.

10

българин

преди 4 години

Прочетох внимателно статията.Да ме извинява Борянчето,ама след 32 г зад волана с професионална категория.Това понятие "безопасно место",отпред или отзад,Няма никакво значение! Ситуациите са различни и щом си в автомобила.Гаранция не същесвува уви! Дали си на 2 колела или на 4. Риска да оцелееш съществува във всеки момент! И е голямо щастие,тръгвайки от точка А,пристигайки до точка Б. Стигайки невредим! Замисляйки се ,човек не би се качил в автомобил! Но съвремието за предвижване е такова. -:)

9

Анонимен

преди 4 години

Да знаете,че най-опасното място е това до шофьора (отстрани),а отзад това,което не е зад шофьора.

8

9

преди 4 години

"Според тя" на български ли е това?

7

Анонимен

преди 4 години

Верно е и аз съм го изпитал, на задните седалки ангелите пазители са много по силни...

6

Анонимен

преди 4 години

Volvo е марката и само караш...

5

Ганьо

преди 4 години

Оцелях в катастрофа на задната седалка без колан, колата се обърна по таван в канавката! Бях без драскотина, дали така е било писано не знам!

4

Опа

преди 4 години

До F5Ъ???

3

F5

преди 4 години

Народе, антимагнити се и колите също да не стават предизвикани катастрофи с ИЕмПи-та и да не ви следят, с гума и моливи!

2

ЦИКЛОПА

преди 4 години

До В.УзуновГ-н узунов, ЗДвП не е книжка, с която да си разпалваш евтината печка на дърва в колибата, от която си пропълзял.. По закон трябва да возиш племенника си на задната седалка с КОЛАН, а ако е бебе - в специализирана седалка Цял ден ти чета глупостите на тебе

1

В.Узунов

преди 4 години

Абе то е относително. Аз племенника го возя винаги е една касетка за хляб върху резервната гума в багажника. Има там одеало в касетката и слама ако нещо стане.Аллаова работа.