20

Пипи дългото чорапче

преди 4 години

Видях как пътуват младите днес .На Задушница викат не на расизма.Акато минаха през женския пазар,че имаше прегръдка с римляни...На Задушница

19

Българин

преди 4 години

До Анонимен 19Да кажеш че сме 100 милиона население, да имат избор работодателите.Обаче то няма и работа вече в БГ.Влизам в джобса и едни и същи фирми постояно си търсят рибки, то вече не останаха хора ама тез са упорити.

18

Анонимен

преди 4 години

Младите се концентрират в София заради ВУЗ и това го отчитат като вътрешна екскурзия и туризъм :. Старите не могат да намерят работа даже в София и се принуждават да слугуват в чужбина.

17

Хмм

преди 4 години

И ние така. Докато нямахме пари пътувахме из България, но после само зад граница. Няма смисъл да даваш пари за да те лъжат и да слушаш и гледаш измислени легенди. Обслужването в Гърция, Сърбия, Чехия, Австрия, Унгария е в пъти по-добро. Само в Индия е гняв.

16

Жо

преди 4 години

До Жо, хвалиш ли се илиНе се хваля.Днес не е толкова скъпо да пътуваш, ако си осигуриш 6 месеца предварително пътуване с нискотарифна авиокомпания и квартира с AiRBnB.Самолетни билети и тридневен престой в Малта, НАПРИМЕР, ни излезе по 250 лв на човек. Там си наехме Рент-а кар, което за трима души излиза по-евтино, отколкото да пътуваме с градския транспорт. Даже качихме колата на ферибот и отидохме и до съседния остров Гозо.

15

Анонимен

преди 4 години

А някои пътуват за да хапват суджуци в Барселона.

14

Фалшива новина

преди 4 години

Поредната фалшива новина. Заглавието и твърденията в новината противоречат на числата в нея. Второ, няма как статистиката да знае кой и защо отива някъде си и колко харчи. За България не знае и броят на хората пътували някъде си в България.

13

Жо, хвалиш ли се или

преди 4 години

Пътуват тези, които имат свободни пари и време. Гадното е, че на много им се пътува ама на нямат я пари, я време, може и двете, но и желание се иска.

12

Анонимен

преди 4 години

ТРЯБВА ВИ ГОЛЯМО ПАРЧЕ ЧИСТ БАКЕЛИТ И ДО НЕГО ПОВЕЧЕ ГРАФИТ И ЩЕ СЕ ИЗЛЕКУВАТЕ ОТ ВСИЧКО!И ЩЕ Е ВИНАГИ ЧИСТО ВКЪЩИ!

11

Българин

преди 4 години

До МИС БАРСА БИКИНИНе забеляза ли как бързо скриха новината, обаче за плюенето по РАША нямат равни.*** се оказаха на иначе този приятен сайт за споделяне на мнения.

10

Екскурзианти

преди 4 години

Пътуват из бг-то с НСО, и в чужбина с фълкона.

9

иванчо

преди 4 години

Боко да намаля пенсиите ,че баба и дядо на са се прибирали от 6 месеца в България , и сега са на круиз към Япония и се страхувам да не лепнат корона вирус !

8

Жо

преди 4 години

От 1972 година всяка година пътувам до някъде по Европа.По времето на СОЦА ни пускаха само до Унгария, Чехословакия, ГДР, Полша и Румъния.След 1990 г. посетих ФРГ, Швеция, Финландия, Дания, Норвегия, Австрия, Ейре, Северна Ирландия, Малта, Италия, Турция, Македония, Хърватия, Босна и Херцеговина, Черна гора, Англия 3 пъти, Франция 2 пъти, Полша 2 пъти, Сърбия 4 пъти, Гърция 2 пъти.Тази година за първи път ще напусна Европа.Пътувайте със спестените пари, вместо да ги харчите по скъпи курорти

7

абв

преди 4 години

Асенова Крепост е добре да си види!!

6

МИС БАРСА БИКИНИ

преди 4 години

Така и не се намери смел журналист, който да издири Бойковата любовница в Испания и да я попита как на 22 години си купи къща за 3 милиона евро.Няма дронове да летят около имота, няма папараци ...Пълно затъмнение.

5

F5

преди 4 години

Вижте сега, и хора клонират в градове двойници с взети стволови клетки от лумбални пункции, това означава че от скелета се гради ново тяло но пречат!

4

Анонимен

преди 4 години

Деса *** на резидент румен радев и тя ходи в чужбина на държавни разноски, срам и позор!Радев оставка!

3

Анонимен

преди 4 години

До 1:Е ти кскво очакваш от Eлка, тя ръси бисери всеки ден.Тези с автобусните до Одрин за един ден данспазаруват и тях ли броят за екскурзия? Питам за една позната че тя ходи всеки месец. Да й дадат медал млад турист 2-ра степен.

2

F5

преди 4 години

Стволовите клетки в костите умират ли изобщо или от скелета се гради ново тяло но пречат ? Като умират и костите, защо не се разлагат?Трябва алкален баланс в ковчега и антимагнит, пробвайте с бакелит и графит, може да отнеме месеци!Кучето защо гризе костния мозък, за да не се прероди пилето, кучето по-умно от човека!

1

Анонимен

преди 4 години

Загалавието кърти за пореден път :))