32

Дедо Грудьо

преди 4 години

Че повилнее -повилнее па че се кротне и това ке мине. Не се плашете! Лаабави сте у главите сички за това ви плашат с прилепи. Не знайте що е труд,мор,работа и ***. Не сте видели нищо от света оно пиклий и пиклюфци на кошара дръжани и сбрани.Коронавирус ако ви люсна един шамар дедовата ке се попикаете всичките аламинут дейббба вашата развалена семка и ***.

31

гост

преди 4 години

айде стига с тоя грип, дойде лятото вече ,измислете нещо друго няноя чума по добре ще звучи

30

до 38

преди 4 години

пак ли си гледал "КОНТАГИОН" (CONTAGION) с Лош Превод, поне вземи научи Английски, та да не пишеш такива безмислици на Български!!

29

епидемиолог-отчаян

преди 4 години

Ето сега е момантът широката публика да чуе думите - - ""ИНДЕКС НА КОНТАГИОЗНОСТ"" - - - и който разбрал - разбрал . . . . . . Господ да ни е на помощ ! ! !

28

от 36

преди 4 години

с други думи преди 16 часа в коментар в този сайт тази новина беше "предсказана", но мистика няма, просто има хора, които следят какво става и е лесно да предвидят на къде се движат нещата!!

27

има и умни хора

преди 4 години

коментар от вчера в този сайт под статитията "Конспирация: Дийн Кунц предсказва епидемията...":"31 до Италияпреди 16 часавече ти е стара информация, там буквално с минути се разраства, просто щото Епидемия избукна - то така става, инкубацията е затишието преди бурята. така, вече засегнатите са 10 града, нови 15 случая и вече имаме двойка пенсионери мъж и жена в Критично Състояния, очакван изход - Смърт. Така, че най-вероятно скоро ще имаме и първата вълна смъртни случаи от Корона в Италия."

26

2461

преди 4 години

Хаха. Китайска бабичка работник в Иран! Брей тия китайци са се дегизирали вече като италианци, перси и американци ;)

25

2461

преди 4 години

Много сте странни с концепцията, че лови само китайци. Кораба е пред очите ви от един месец и 90% са ' бледолики' и ги направи на пух и прах. Иранците са по бели от половината българи... Някакви самовнушения за лъжливо спокойствие ли са това или тотална глупост?! По всички световни медии говорят колко зле стават нещата, а ако чакате да го чуете по БТВ ще трябва да почакате. Икономическите загуби се измерват в милиарди, а скоро и в трилиони и някой смята да печели от маски.. Размисли на дребно.

24

Трайо

преди 4 години

Изоставате с превода. Вече са двама, а заразените са 29!

23

АнонимеН

преди 4 години

МНОГО ШУМ ЗА НИЩО!!!И 1 МИЛИАРД ХОРА ДА ПУКНАТ ТОВА Е СМЕШНА БРОЙКА НА ФОНА СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ КОЕТО СЕ УВЕЛИЧАВА СЪС СТРЕМГЛАВА СКОРОСТ!

22

Анонимен

преди 4 години

щом се задържа по повърхности представям си каквато е мръсотията по самолетите,по лентите за багаж,вирусът върви по клим.инсталации и отходните канали..добре са го създали в лабораториите,вече няма нужда от мита и рестрикции към Китай,никой не търгува с тях.

21

м...да

преди 4 години

Нашия пенсионер е жилав и боен. Щом оцелява с тия пенсии и това здравеопазване. Ще оцелее.

20

Анонимен

преди 4 години

До сега 2200 починали, което не е малко, но не е и много. Обаче ако затворят границите, фирмите, училищата и накарат хората да си стоят в къщи, ще се озъбим от глад и рецесията.

19

Анонимен

преди 4 години

Пийте ракия и яжте боб и зеле с лук и чесън. Това е.

18

Анонимен

преди 4 години

Сега ще преуспее бизнесът с гумени ръкавици,облекла,МАСКИ,дезинф.разтвори на алкох.основа..в Германия маските са вече 1000 броя за 70 евро,преди бяха с цена 11 евро.

17

ПенсионерЪ

преди 4 години

Ми то вируса може и по багажа и дрехите да е бил пренесен, важното е че сега трепа и бели старци като мене.

16

анонимен

преди 4 години

Живея в Италия. Бабата и дядото са италианци и не се знае от къде са се заразили. Лошото е че в другото градче хората които са се заразили също не се знае със сигурност от кого са заразени. Предполага се, че е италианец, който се завърнал от Китай на 21 януари и с който този мъж е имал контакти, но той в момента е негативен и не могат да разберат кой е истинския предавател. Вече са 21 потвърдени случая. Доста е притеснително. Доста бързо се разпространява на различни места.

15

Анонимен

преди 4 години

Все пак шансът на белите беше 5:1 да оживеят. Съвсем по статистически начин. Дядото да не е бил пушач?

14

Анонимен

преди 4 години

Това е опасното на коронавирусите, че мутират. Може сега да са тръгнали по бледолики, скоро ще се разбере.

13

Иво

преди 4 години

България средно годишно е посещавана от 3000 китайци , имат лимит което е добре за нас ! 3000 визи могат да се издадът за БГ!