19

Ванката

преди 4 години

И тази не я знам коя е...

18

Анонимен

преди 4 години

Нищо му няма на тялото й - тяло като тяло.Лошото е дрогата. Привързаността към нея е не само срамна, но и много опасна.

17

Анонимен

преди 4 години

Тялото на Деми е красиво.

16

Деди

преди 4 години

И аз не се срамувам от тялото й, пандишпанче дедино, пухкаво такова...

15

Анонимен

преди 4 години

трябва да се срамува не толкова от тялото си, колкото от любовта си към дрогата...

14

NoName

преди 4 години

По- добре хората да са нахранени, а не да умират от глад. Щом певицата се харесва и е в хармония със себе си - всичко е Ок. Хубава е, не е дебела - и за нея има пътници :)Стига сте хейтили :)Към всички списващи тук - Щастие, късмет и здрава храна!

13

Иванов

преди 4 години

Не ми се прави секс с Деми. Не обичам такива татуирани.

12

NoName

преди 4 години

До Анонимен 8 А той е минавал през това Ладожко езеро, за да ходи на някакъв обект/ нива и да вади картофи с ръце. След това ги е разпределял между колегите си в университета. казва,ч е много са умрели тогава. Той е завършил с отличие и златен медал. На 09.05.2020 г. се навършват 75 години от победата над хитлеристка Германия! Поклон пред победителите! Ние няма да забравим и няма да простим!

11

NoName

преди 4 години

До Анонимен 8 ... Продължение ... Единствено пътят към Ладожкото езеро не е бил блокиран. В резултат на всичо това започва масов глад през първата сурова блокадна зима. Не са имали суровини, никакви. Чичо ми (лека му пръст), брат на дядо, точно по това време учи в Ленинградския университет жп транспорт. Казваше, че са давали само по 25 грама хляб и хората буквално са пълзели по земята, за да отидат и да вземат дажбата.

10

NoName

преди 4 години

До Анонимен 8Казва се Битката при Сталинград (днешния Волгоград в Южна Русия). Тя е от най- кръвопролитните сблъсъци в човешката история. Там буквално не се е знело кой срещу кого се стреля - кръг руснаци, кръг германци, кръг руснаци, кръг германци. Било е страшно. Не се казва битка, а военна блокадата/ обсада от Вермахта срещу Ленинград (има разлика). Блокирани са всички логистични точки, вкл и жп линии в града.

9

Анонимен

преди 4 години

За всеки влак си има пътници.

8

Анонимен

преди 4 години

Машалла!!!

7

Байуй

преди 4 години

На Деми ако ми падне бих и обърнал мидата с хастара на вънка

6

Анонимен

преди 4 години

Затлъстяването е болест и още как.Не знам защо западната медицина и наука не ползва данните от СССР при блокадата на Ленинград (С. Петербург).Факт - по време на блокадата не е имало НИТО един случай на инфаркт или инсулт.Има две причини - първата е недохранването, а втората, че по време на този период всички се мобилизират и спират дребните интрижки, дребните скандали и т.н.ДА, затлъстяването е болест водеща първо до високо кръвно налягане и куп още други негативни последици.

5

Анонимен

преди 4 години

Не разбрах. Кое е стереотип? Че затлъстяването е болест ли?

4

До 4:

преди 4 години

Какви вокални данни има тази американска чалгаджийка?Никой нямаше да й обърне внимание ако не беше красива преди 10 години без нито един излишен грам.

3

Анонимен

преди 4 години

Пичове, честно, ако трябва да избирам между:1. певица с прекрасен глас и фигура като на Деми Ловатои2. певица с прекрасна фигура и посредствени вокални данни,избирам първия вариант. В България за съжаление актуалните певици масово отговарят на втора точка.

2

DivockХампарцомян

преди 4 години

А трябва. Много е зле завалийката.

1

Анонимен

преди 4 години

"Деми Ловато не се срамува от тялото си" - а трябва!