52

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе е вярно. Най-стойностното кино е френското. Франция е майка на киното. Добре че беше Франция да ви създаде държавичката, да ви построи столицата, да ви подари Статуята на Свободата, да ви напише конституцията. Пaлячовци. За вас Франция трябва да бъде БОГ.

51

Анонимен

преди 4 години

До АнонименФренското кино е мудно. Американското е номер едно. Най-великите филми са американски. САЩ са най-великата страна в историята на човечеството.

50

Анонимен

преди 4 години

Тръмп е луд фашист, а американското кино е боза. Да живее френското кино!

49

Анонимен

преди 4 години

Тръмп е един велик човек и патриот.

48

пияница мистик

преди 4 години

Този ще остане в историята на САЩ като най-тъпия им президент

47

акъл

преди 4 години

Тези награди са политически по принцип. С право трябва да се чудим защо са дали на този филм. Сега остана само да започнат китайците да печелят всяка година.

46

Мда

преди 4 години

Двучасова разходка из сърцето на Харлем и вие също ще станете расисти.

45

Е

преди 4 години

По-добре работещи реднеци,отколкото неработещи афропомаци на марихуана!

44

Анонимен

преди 4 години

До ОняНормално е.За него гласуваха предимно реднеците, а те не биха избрали някой, който е по-умен от тях.

43

Анонимен

преди 4 години

Барак Обама винаги го слагаха в някаква горда светлина -как учи африканците на земеделие.Как помага на бедните.Как прегръща децата на загинали американски войници.Как върши безброй добрини.Някакъв фетиш към чернокожите ли изпитват?Очевидно да.Ми хубаво обичайте си ги ваш си избор.Накрая всички ще станете африканци и ще изпукате от някоя екзотична болест.Например спин който се пренася по въздушно капков път и е способен да оцелее десетки години в околната среда.Или гъбички които мутират.

42

БатБулгар

преди 4 години

САЩ отдавна не са ,,свободния свят". Всъщност те никога не са били. Това е една робска държава с племенни съюзи. Нищо повече.

41

Анонимен

преди 4 години

Единствената причина поради, която този Южно Корейски филм спечели е "diversity". В холивуд е така. И не само там. Ако си бял, си автоматично дисквалифициран в името на "diversity". Белият геноцид се развива с пълна сила.

40

Анонимен

преди 4 години

С такива управници тоя "демократичен свят" на върви на добро.

39

Анонимен

преди 4 години

"Оскар" за Южна Корея? Това нормално ли е?Ненормалното е Тръмп да е президент.

38

Голема работа

преди 4 години

Тоя *** ги бърка със Северна Корея... Бах мама му, закривай!!!

37

йблкхйлк

преди 4 години

Тръмп срещу "***": "Оскар" за Южна Корея? Това нормално ли е?Ми и аз викам че трябваше на Северна Корея да дадат Оскар....не е нормално

36

Тръмп 2020

преди 4 години

Тръмп е Велик! Демон Кратите са поклоници на Сатаната!!

35

Дерибей

преди 4 години

Че даже и самата фраза "мр.ъс.на дума" не се допуска. Велика ирония просто. Това е като цитат от китайски жител: "Как се живее у вас?" "Ами нали знаете, не мога да се оплача."

34

Дерибей

преди 4 години

Въй, въй, и со.ро.со.ид ли вече е *** дума за партийния бот? Не ви ли кефи като ви наричат с истински имена, бе, другари? Полит-комисаря да не би да му се дърпа кафявото като го хванат в крачка?

33

Дерибей

преди 4 години

*** мачкат, я, ама напразно - видя се, че няма да е тяхното и сега скърцат със зъби без някаква друга насока. Реално, както головодните кинаджии отказват да приемат, че вече никой не ги мисли за върха на сладоледа, така и политиканите от левицата пълнят слиповете от страх че някой ще им обърне гръб. Тръмп е заплаха за тях не сам по себе си, а като прецедент - че вече всеки може да им тегли една звучна пловдивска, и да ги зареже без последствия.