14

popa ot razgrad

преди 4 години

Helen Mirren = Елена МироноваFreddie Mercury = Фарук БулсараAl Pacino = Alfredo Pacino

13

Ели

преди 4 години

Ако Кърк Дъглас се е казвал Исур Даниелович Демски, няма как баща му е бил Хълшел и да е станал Хари. След хвърляне на боб, мисля, че е бил Даниел.

12

-|-

преди 4 години

... (днешен Беларус) ...Все си мисля, че Беларус а съществително име, женски род, а не - съществително име, мъжки род

11

Анонимен

преди 4 години

Повечето творчески натури - актьори, писатели, певци ги сменят. Оливия Уайлд, която е Оливия Кокбърн е прекрасен пример Валери Петров също си е сменил името. Елин Пелин, Яворов...Хрито Ботойов, става Христо Ботев...

10

.

преди 4 години

Отговор - еврейските!

9

Анонимен

преди 4 години

И у нас е така. Истинското име на "актьора" Пирински например е... Заяков.

8

Анонимен

преди 4 години

така и един индианец в началото на 20-ти век отишъл в кметството да си смени името ... питат го за рожденното му име:- Големият черен кон, който пoри прерията с огън и пушек- А как иската да се казвате:- Пуф-паф

7

Иванов

преди 4 години

Те са богати и известни, а ние сме просто част от масите. Животът започва не на 20, не на 30, а когато станеш богат и досадните битовизми престанат да те безпокоят.

6

Анонимен

преди 4 години

"Кърк Дъглас - Родителите му също сменят имената си..." Ехоо, родители на бащата на дядото Майкъл Дъглас са живеели през 80-те години на 19ти век!?! WTF ни занимавате с толкова далечна история!!!!

5

Ken

преди 4 години

Maurice Joseph Micklewhite Jr. - Michael CaineОт онзи ден Майкъл Кейн вече се казва ... Майкъл Кейн. Омръзнали му проблемите по летищата заради разминаването в имената по документи и това, как хората били убедени, че се нарича.

4

От бореца

преди 4 години

Говорим за актьори - професоналистки и туруци, не за нормални хора .!.

3

Вину Дизелу

преди 4 години

Вин Дизел беше рекламно лице на шитваген и Мауди доста време, те го накараха да си смени името на Дизелу, така хората щели да купуват повече дизелови автомобили. Всичко това се случи след пограма върху немската автомобилна индустрия и в частност бензиновите двигатели, японците ги победиха преди десетилетия, смачкаха и американците. Немците видяха единствено решение да сменят технологията, ,защото японците не се занимават с мръсни дизели. Сега плаща обществото - със здравето си и с джоба си

2

Анонимен

преди 4 години

Имената са важни.Оня ден дойде един с първо име Аки. Верно, че беше от турски произход, ама как може да дадеш на детето си в България името Аки? Нали ще го скъсат от подигравки в училище?

1

ined

преди 4 години

Сега като забранят дизела ще трябва пак да си сменя името