13

Анонимен

преди 4 години

до 17Голям си мениджър с голямо образование уе?Щом ми пишеш "8к" - ясен си ми!Казвам ти за втори път, ходи да заребяваш малчуганите с 8К - разбираш ли ти български?Или да ти го напиша така като теб - БХНПШМ.

12

до 16

преди 4 години

Драги ми смехурко, не е хубаво да нападаш хората без да ги познаваш. Като съм мениджър в технологична компания и аматьор на борсата не мога да пиша коментари в интернет, така ли?! Нито искам да споря, нито нищо- давам просто съвет и какво направих аз като пълен аматьор, защото имам колеги, които правят стотици хиляди годишно на борсата. Занимавах се и с криптовалути, но продадох всичко. И последно- 8к долара на месец ги виждам всеки месец като заплата (е, малко по-малко, но подобна сума).

11

Анонимен

преди 4 години

до 14Да, да.. Купил си ти акции, ама в коментарите у днес.бг! 8к не си виждал никога през живота си на едно място. Аре ходи да заребяваш там малчуганите от детската градина - ама и те не са прости, да знаеш...

10

Анонимен

преди 4 години

Аз си наточих теслата и сега дялка яко.

9

Анонимен

преди 4 години

На Тесла си държа акциите все още- скочиха 3.5 пъти, откакто ги купих. Продадох една част и си избих инвестицията, че даже спечелих 8к долара отгоре. Паралелно с това имам акции в 5технологични компании- аматьор съм, не се занимавам с разни пишман финансови консултанти, завършили УНСС, които, видиш ли, много разбират от всичко, ама бачкат за 2000лв. заплатка и на процент. Има и кадърни, разбира се, но не от УНСС. Не виждам място в коментарите на хора, които нямат идея за какво се говори.

8

Анонимен

преди 4 години

На дядо ми теслата колко струва?Мъск върти псевдо далавери с коли камикадзета и Спейс орбитални бъклюци - вдига си акциите сам, ама шеранчетата умряха отдавна. 2020 щеше да ни кара до Луната, а 2025 и до Марс. От къде да си купя билет моля?

7

Добре де

преди 4 години

Разбрахме че тесли'те са мноого хубави от всички разбирачи , сякаш цял живот са карали само това.Еми хайде купувайте си тесли' какво чакате още ?Нещо ви спира май ? Кажете честно какво ви спира ?

6

Анонимен

преди 4 години

Хаха лузърите разбирачи много обичат да обясняват Тесла колко е зле и Илон Мъск колко бил зле. Говорете си пичове, те много истински разбирачи така вкараха милиарди в залози че Тесла ще се срине, вие поне нямате пари за губене, а Илон Мъск си знае работата. Който е повярвал в него и е купил акции за по 12$ през 2008-9, сега чете на лузърите коментарчетата и се усмихва с акциите вече на 900$.

5

Джони

преди 4 години

899,41 USD за акция в момента, а той ги купи на 767 USD! И се покачват! Капитализацията надхвърли 150 млрд. и това отключи вторият компенсационен пакет. Когато се отключат всичките 12 бруто Мъск ще има 175 млрд. само от Тесла!

4

До 4

преди 4 години

Ти си голяма работа!

3

Анонимен

преди 4 години

Бати новината!

2

Джони

преди 4 години

Пазарната капитализация в момента е 165,23 млрд.$, ще отвее и wv.

1

Анонимен

преди 4 години

Тоя сам взе да си изкопува акциите вече.Теслата си е ,,тесла'' от всякъде.Особено за екологията.