35

Анонимен

преди 4 години

До за 9-ти майИзгонете руснаците доишли след 1990 г. в България, тази напаст е троянски кон тук!...Аман от глупости! Как ще стане това, а? Изпадате в телешки възторг, че англичани се заселили в наше село, японци - също! Нищо лошо - те нямат нищо общо с онези англичани, дето избиха хиляди българи с бомби през 1943-1944 гг. Нито тези японци имат общо с японските изззверги, дето са яли кървав черен дроб на пленени американски летци, още живи! Обичаят се казва "киматори"!Какво ще кажеш, ***?

34

До Така е ..

преди 4 години

България е една от страните-победитилки над фашистка Германия! Нашите храбри войски участваха в освобождението на Югославия, Унгария и Австрия и дадоха десетки хиляди свидни жертви! Генерал Стойчев участва в първия Парад на Победата на Червения площад, марширувайки с гола сабя пред бойците от Трети Украински фронт!Това, че Президентът Радев ще присъства на Парада по случай 75-годишнината е достойно и е израз и на гордостта от нашата Победа, и на преклонението пред истинските големи Победители!

33

Анонимен

преди 4 години

Историята затова се пише , за да се помни . Когато един индивид го интересува само личното оцеляване , не чете и не го интересуват миналите събития по света говори и пише глупави и смешни неща. На този ден всеки съвестен човек чества победата на народите над фашизма , погубил милиони човешки животи . Другите да празнуват или тъгуват за каквото им идва отвътре , това нас не ни касае .

32

Анонимен

преди 4 години

До Така е ..Този не е президент,Това е разузнавача от Русия Радев,и лакея на комунистите-терористи..,

31

Ти да видиш..

преди 4 години

А кога и как света ще празнува победата на капитализма над социализма ?Нещата се обърнаха.

30

Така е ..

преди 4 години

И нашия президент единствен от бившите соц. страни ще бъде там.Къшмерр! Къшмерр!А руснаците казват че сме център на антируската кампания.По далече от Русия.

29

Ти да видиш..

преди 4 години

А такааа! Маскарад.И после пишете че Русия е нормална , миролюбива страна.Лавров каза ясно: Целия свят мрази Русия.Да се огледа и да си обясни защо ?

28

Анонимен

преди 4 години

Странно, аз по-голям маскарад от парада който си спретват всяка година не знам. Дрънкане на оръжие по-повод на честването на мира? Тия рашки даже не осъзнават каква ирония е тва изказване.

27

Главата - горе!

преди 4 години

Руският народ основно,както и народите на СССР победиха най-голямото зло в историята. Всяко семейство е понесло загуби и затова целият им народ има право да се гордее и да отбелязва този ден. Денят на Победата се отбелязва с гордо вдигната глава,а не със ***-либерастки мрънкания,като тоя депЮтат - либераст.

26

Анонимен

преди 4 години

Думи, съвсем на място.

25

Анонимен

преди 4 години

Те не знаят къф цирк ще е като се появи на трибуната нашия ...... :)А Деса през това време ше обикаля по московските молове!

24

Анонимен

преди 4 години

Айде да идва деня на победата да празнуваме разрушаването на Берлин :))))

23

9 май

преди 4 години

Наистина е много голям празник!Това да загубиш във война над 30 млн души си е голяма работа!От 22 набор са оцеляли само 3%!А осакатените Сталин ги праща на един остров да не се пречкат с уговорката ако не слушат директно на Колима!Американците губят около 200 хил. което е нищо,и няма какво да се празнува!

22

Кака Мара

преди 4 години

Стават грешки на парадите!Имаше комичен случай навремето, когато на една манифестация бяха прибрали другар с много медали на дрехите, понеже си беше закачил и ордена "Майчина слава" - първа степен...Та така!

21

Анонимен

преди 4 години

20-те, 30-те и 40-те години на 20-ти век всички без изключение са били фашисти, така че никакъв фашизъм не е победен. Едни фашисти са победили други фашисти. Разбира се, при англо-американците фашизмът е бил по-слаб, а най-слаб при французите, но все пак е имало елементи на фашистки режим. Но държави като Югославия, Гърция, СССР, са били пар екселанс фашистки. "Монархо-фашизмът" на Борис III е бил детска игра в сравнение с този на Александър Караджорджевич.

20

VIVA AMERIKA

преди 4 години

Слава на Америка! Освободителката ни през 89-та година!

19

Sata NATO

преди 4 години

"Безсмъртен полк" не е маскарадно шоу, а е велик и достоен почин, който бе подхванат от жителите на хиляди градове в стотина държави по целия свят.------ Абсолютен маскарад и долнопробно шоу и всеки може да вдигне някакъв измислен портрет и да парадира по улиците. То така и става - 90% са платена фалшива масовка.

18

Sata NATO

преди 4 години

В последните години видяхме бебешка количка-танк, бебешка количка-атомна подводница, така че победо-лудостта се разгаря. Май отглеждат ново поколение "освободители".

17

Анонимен

преди 4 години

В руския Гулаг всеки ден е победа...при тях думата загуба е табу.

16

Анонимен

преди 4 години

????