7

Анонимен

преди 4 години

Тиквата така и не разбра, че такива ченгеджийски постановки нямат никакъв резултат, ако не броим забавлението за матриала.Циркове за пред простите, после в съда им се смеят престъпниците, а съдията ги посова.

6

Анонимен

преди 4 години

Нищо не казвате за вчерашния цирк дето го изигра Боко Суджука пред министерски съвет и за това, че шефът на АПИ е подал жалба срещу Суджука в прокуратурата.Айде да видим оня тръцуняк с каскета, нали беше много ербап.

5

Анонимен

преди 4 години

Акцията е срещу братята. На последните избори не бяха достатъчно организирани и загубихме. Това не може да се допуска отново.

4

Анонимен

преди 4 години

Акций без никакъв резултат. Когато има ало измамници,лихвари,хора изпълняващи мокри поръчки,авто джамбаьи ит.н изправени пред съда и осъдени за 10-15 години тогава да се хвалят. Отишли да пият кафе до Благоевград утре до Пещера.

3

Анонимен

преди 4 години

Чрез подобна ,,акция,,и неспазване на професионална тайна съзнателно причинявате ,,вреди,, на закононарушителите , иначе казано класическо мероприятие с нулев резултат.

2

Анонимен

преди 4 години

Акция - дрън дрън. Полицейски тормоз. Кога за последно са хванали и осъдили някой през тези 'акции'? Всичко е строй се-преброй се, за да бъдат мачкани обикновените хора, които отиват на работа и да им се напомня, че те са просто едни роби. И децата знаят, че България е рай за престъпниците - и дребни, и едри.

1

селянин

преди 4 години

на мен ми взеха две шишета с ракия а я викам ако не пийнем поне половинка не може да уцелим пато ама дебелокожи