7

Анонимен

преди 4 години

Гледах му интервюто, мериха напрежението в ефир... на това нещо горят всякакви електроуреди.Та е нормално човека като си плаща да иска да получава, какво като е в село?Не искате хората да ви идват в столицата, ама не искате да имат нормални условия извън нея?

6

една там

преди 4 години

Че то и в Младост всеки ден спират тока. Уредите вкъщи се побъркаха. Вода нямаше вчера цял ден. И живеем в място, в което има толкова много природни дадености. За които плащаме от скъпо и прескъпо и пак не можеш да разчиташ... И ги съсипваме, защото продажниците са повече ат нормалните хора. Питам се и нямам отговор - за този народ ли се бориха и дадоха живота си достойни хора като Левски и Ботев...

5

Ток&жица

преди 4 години

За отделна къща, извън града, изграждането на алтернативно електрозахранване, което не е свързано с мрежата на ЕРП, не е толкова скъпо, а и повечето електроника, телевизори, рутери и други, работят на прав ток 5-12 волта, за 220АС се ползва адаптер.

4

Анонимен

преди 4 години

Управляващите в София не са в 21 век. Само Албания, Молдова и Украйна са по-зле.

3

БАБА

преди 4 години

ателевизия как гледат радио как слушат нет как ползват

2

Анонимен

преди 4 години

До 1Ти оправдаваш този абсурд ли,нещо не си добре?В 21 век.сме все пак,недей така!

1

Striker

преди 4 години

Дори да има резон ама брато...това е село, какво очакваш?! В България, че и не само, селата са така. Термопомпата за тая къща е поне 10 бона, ама си се забил в планината и после тока прекъсвал, хахах! Като си се бръкнал с 10 бинки за термопомпа, ама си гъзар и искаш на село, ще се бръкнеш и за UPS и стабилизатор. На напрежението, ако трябва и за дизел-генераторче. Хората на село що не се оплакват от тока - ми щото се топлят на печка и тока им е само за осветление. Аре сега, прекъсвал тока. :)))