14

анон

преди 4 години

Божеее! Аз ако работя в НАП за 700 леа, ще продам целия НАП, ве! хахахахха га.мени!

13

Анонимен

преди 4 години

препоръка първа - маркирайте си кабелите

12

Анонимен

преди 4 години

най добре да няма защитни стени и да дават доживот сигурна работа, за да не наказват държавната администрация за некадърността си.България винаги ще си остане едно село

11

Аз

преди 4 години

Този път са уцелили със снимката. Тя нагледно показва както състоянието на компютърната система на НАП, така и общото и състояние. Прилича на третокласно обурудване на селски интернет доставчик, който след пожар и посещение на пожарникари се еналожило набързо да стартира работа че местния феодал губи пари от престоя. И коментара на феодала за искане за пари за ремонт е "пари ли? Няма пари, ще ви уволня всичките. до утре всичко да работи..". Така ми прилича това "11 препоръки към НАП..."

10

Бате Гойко

преди 4 години

"В краен случай да уволнят или съкратят някой инспектор за назидание ." Ако след такова изтичане на лични данни, не са уволнили никой, не знам какъв ще да е тоя "краен случай". 11 препоръки?! Браво!!!

9

Анонимен

преди 4 години

i да не забравите пак да вдигнете заплатата на шефката за награда, ей!

8

Анонимен

преди 4 години

Че то в НАП ИТ специалистите са с 700 лева заплата. Какви препоръки, какви пет лева?

7

До 1 Цирк бг

преди 4 години

Аз пък чух, че са им намалили заплатите и бонусите в НАП. Както знаеш в държавната администрация правилата са такива, че заплатите им са от две части 75% от заплатите ги взимат всеки месец, а 25% веднъж на три месеца, което неправилно се нарича бонус. Преди да взимали всеки месец по 690 лева и още 230 лева бонус, - общо 920 лева, а сега взимат по 660 лева и още 220 лева бонус - общо 880 лева средно на месец

6

Реалист

преди 4 години

Докато в държавните структури плащат трицифрени заплати на ИТ специалистите, течове ще има.

5

НАПoff

преди 4 години

НАП всичко може да се сгафи началниците там са вечни и не ги е страх. В краен случай да уволнят или съкратят някой инспектор за назидание .Тая *** директорката е много нагла.

4

Анонимен

преди 4 години

Че те и Ефбет продадоха на 1 милион души личните данни, ама ги покриха. Нали са силни сега

3

M.

преди 4 години

препоръка номер 1: да не ползват пароли по подразбиране, като admin/admin :) страшни балъци, некомпетентни и прости, ама така е на държавна работа, която иска хора със стаж като за CEO на софтуерна фирма, а им плаща като на чистачи.

2

Анонимен

преди 4 години

Само препоръки , срамота няма виновни и наказани за изтичането на личните данни на 5 милиона българи. Шафката си е пак шевка, човек на голем човек. Пълна срамота и беззаконие тук в България.

1

Цирк БГ

преди 4 години

И за награда за провала на НАП,увеличени заплати и бонуси!!!е как да ти се работи като за некадърна работа и провали ти плащат повече?!