8

Skylar Budd

преди 3 години

Казвам се Скайлар, тук информацията за контакт в WhatsApp на д-р Огунделе, човекът, който донесе съпруга ми за мен със своята власт в рамките на 24 часа. Неговият WhatsApp или Viber Chat е: +27638836445. Той е истински и мощен. Искам да информирам всички в този форум, ако имате някакъв проблем, свържете се с него и той ще ви помогне, доволен съм от съпруга си днес поради помощта на д-р Огунделе, благодаря.

7

Lisa Barry

преди 3 години

Казвам се Лиза Бари, искам да засвидетелствам пред широката общественост как връзката ми беше възстановена от великия заклинател, който някога съм имал предвид, наречен д-р Огунделе, след като д-р Огунделе заклина да върне съпруга ми в рамките на 24 часа бившия ми -съпругът ми се обади и поиска моята прошка. Сега отново сме щастливи заедно като любовници и семейство. Всичко благодарение на д-р Огунделе, който направи любовна магия за мен, за да се върне съпругът ми у дома. Ще продължа да споделя

6

Друг начин

преди 4 години

Погледнете се в огледалото. Много ли сте се променили в сравнение с момичето/момчето, в което се е влюбило преди време Вашето мило?Съпоставете и манталитета си с този, който сте демонстрирали тогава, когато милото се е влюбило във Вас.Е, постарайте се доколкото е възможно да върнете предишния си външен вид и някогашния си стил на поведение. И милото отново ще бъде запленено от Вас.

5

Най-важният начин

преди 4 години

Не допускайте любовта да си отиде от връзката ви.

4

SS

преди 4 години

Жените винаги са на печалба.И какво ли не прави една жена за да се хареса на един мъж?

3

5V

преди 4 години

А как с 5 начина да и обрулите с,ливата?....

2

Анален

преди 4 години

кекс и диптрот. Може и голден шауър.Почне ли да мрънка, да забравя за връзки и прочее.

1

Анонимен

преди 4 години

Ваи ваи