239

Чифте макара серсем

преди 4 години

Я да напише точна калкулация на възстановителните работи! И за 10 000 ще свърша работа! 100 000 лв. е цената за почти 20 тонна конструкция и включва: закупуване на материала, първоначално почистване, разкрой, монтаж, заварки, разпробиване за монтажни крепежи, двустепенно боядисване, доставяне с транспорт и товаро- разтоварни работи, монтаж на място. Цената е за ново. А може за две торби цимент за " петите" да искат 90 000. Я си кажи , стрино, че всичко над 5 електрода и малко ток, е комисиона!

238

зеленски

преди 4 години

НИКЪДЕ ВДРУГИ ДЪРЖАВИ НЯМА ТАКЪВ ВИД ТОЛ СИСТЕМА И ГОДИШНИ ИЛИ МЕСЕЧНИ ВИНЕТКИ ПРИМЕР---ИТАЛИЯ---ИЗЛИЗАШ ИЗВЪН НАСЕЛЕНОТО МЯСТО И СИ КУПУВАШ БИЛЕТ ВРЪЩАШ СЕ--ПАК

237

Анонимен

преди 4 години

100 Бона ще струва, да сте мислили навреме ,не само да търмъчите от народа. Народа търпи до време, и после му пада пердето.

236

Пламен

преди 4 години

100к, браво, ***! 🤣Тази или не познава цифрите и числата или не е сайдисвана скоро...

235

Анонимен

преди 4 години

На всички управлявали трябва да им се изземар имуществата и запорират банковите сметки...голямо крадене е паднало по времето на гробаджиите

234

Анонимен

преди 4 години

Радев каза за обществените поръчки с фиктивни конкурси....10 000 за пейки и 100 000 за някакви стълбове, че може и повече. И това са дребните, какво ли става с магистралите на боко, поправяха едни мостове гледам долу пак са за ремонт

233

Ххх

преди 4 години

Аз за 50 000 ще я оправя тая камера.

232

USA

преди 4 години

100 000 лв.???? за 1 отрязана тръба и 3 кабела??? Луди ли сте, нас ли ни мислите за луди и неграмотни??? А иначе хората да блъскат цял месец за 5000 - 600 лв. Много разпънахте локума и ще му изпадат ядките

231

HeinrichHimmler

преди 4 години

Тая знае ли колко са сто хиляди лева и колко камери могат да се сложат за толкова пари, че ни прави на балами? А аз защо плащам веднъж данъци, с които правят околовръстното и втори път плащам винетка? Плащам и данък МПС, еко такса и какво ли още не , а насреща какво получавам? Второ качество асфалт, дупка до дупката и червена вълна светофари! Не мерси! За маркировка даже не говорим.. блажна боя.. Сто хиляди за стойка на камера!

230

Alastair

преди 4 години

Леле, че то по тоя канал могат да ни точат до припадък. ГЕРБ да имат една спец група "партизани" дето да ходят и да режат. Сто камери са ти 10 милки. Апартаменти и коли за всички.

229

ван-дал

преди 4 години

вандалите са в министерски съвет,тези са данъкоплатци с високо гражданско съзнание

228

T

преди 4 години

В Париж се канят до 2024 да преобразят Шанз-Елизе и крайбрежната зона около него за 150 милиона евро. Ще стане фантастично. Потърсете проекта в интернет и вижте. Тук такова нещо не можем да направим за 100 години и ще ни трябват поне 150 милиарда евро. Много се краде при нас.

227

Sata NATO

преди 4 години

Не разбирам как може да искаш да имаш нормален път до Банкя например и да не искаш да си платиш 100 кинта за винетка? В такива места като Банкя, Бистрица, Кокаляне, Лозен, живеят само баровци с по три джипа. Местните се возят с рейсовете.

226

Sata NATO

преди 4 години

Стълбът не може да се заварява, всичко трябва да се смени с ново. Най-малкото аз като данъкоплатец и минаващ редовно под този стълб, не искам кърпежи. Надявам се да хванат, който я е отрязал и да го осъдят за тероризъм и да плати с имуществото си. И между другото, мрънкалниците от селата ТРЯБВА да плащат винетки. Защото като не плащат те, няма да плащат и фирмите с тирове, дървената мафия, 4-осните самосвали и пътищата ще станат леш.

225

Анонимен

преди 4 години

Ако следващият премиер живее във Видин у до Видин ще се пътува без винетка.

224

Анонимен

преди 4 години

От НАСА ли пазарувате 100 000за едно желязо и 5камери е басиии

223

Ставрю

преди 4 години

Добре че нее един милион. За една заварка 100 бона. На вас си ви е навик да крадете от всичко.

222

Апостолът

преди 4 години

Мен затова ме сгащиха при Къкрина, забравих да премина от хартиена винетка на електронна. Прочее братия, борете се за чиста и свята тол такса! Викайте поп Кръстю да ръси за здраве и берекет тол камерите! Тол такса или смърт!!

221

Скептик

преди 4 години

"сто бона" за 30 м двойно Т профил. Тия с всичкия ли са. И как се изразяват :"бона"!Това да не е ви Магурата бе Калинки.

220

Jdhdhd

преди 4 години

Егати 100 бона що не докарат от Германия хора 100% ще е по ефтино