8

Анонимен

преди 4 години

Чичко Левски! Не се прераждай в България! Каузата е загубена още преди твоята саможертва!

7

дърт

преди 4 години

А сега е редно да изпратим целия ни политически "елит", воглаве с депутатите и министерския съвет на му ги занесат.

6

чичо

преди 4 години

Тая сутрин по Нова ТВ една репортерка питаше какво биха питали днес децата Левски.Два отговора бяха в 10-ката.1-Искам Левски да прочете "История на България" и да каже дали е вярна.2- Ако Левски види какво е положението сега,да каже дали си е заслужавало саможертвата.Това го изтърваха,защото беше на живо.По късно по новините пълна цензура,само "подходящи коментари.

5

Видя се с кого е

преди 4 години

НАРОДА! Сутринта по ранина, докато още няма хора по улиците Боко с ръце в джобовете се влачеше като пиян и от кумова срама постави цвете пред Левски. Шкембелията войвода и той тихомълкам се промъкна. Само президента направи истински поклон пред Левски, и то заедно с народа. Истинското си личи пред плявата. А къде са ДПС, нали претендират да са български граждани, за права се натискат, а едно цвете не поставят на най големият българин -Левски?

4

Анонимен

преди 4 години

Послание до починал преди цели 147 години! Плиткоумието на българина е паталогично! Народ-компот!

3

ПИИСМО ДО УМРЕЛ

преди 4 години

БИВА ГЛУПОСТИ НО ТОВА Е БЕЗУМИЕ - ПИСМО ДО УМРЕЛДА НАПИШАТ ЗА ОРГАНИЗАЦИОНИЯТ М,У ТАЛАНТДА НАПИШАТ ЗА РОДОЛЮБИЕТО МУЕДА НАПИШАТ ЗА САМОЖЕРТВАТА МУ

2

българин

преди 4 години

Поклон пред Васил Левски!

1

Анонимен

преди 4 години

И ние искахме да пише така и да се кълнем във вярност и в това, че ше се борим с неоравдата ... ама какво стана - не можело! Не било наша работа ... наша работа е, да бачкаме за 800 лева или да напуснем страната ... ааамааам веее!