7

аз

преди 4 години

и защо трябва да са освободени от ТОЛ такса ? Нали се движат по тези пътища? Айде освободете тогава и градския в останалата част от страната? Или само за София мислите ,че избирателите са ви под прозорците и ви е страх да не се ядосат?

6

Анонимен

преди 4 години

ааа, тепърва ще го внасят? Значи няма да тръгне от 01.03... Бойко ще ги... От миналата година досега какво свършихте, АПИ къде се почесвахте?

5

Анонимен

преди 4 години

Много умно бе, това може да бъде измислено само от главите на българските "патриоти". Рушиш най-много градската пътна инфраструктура и не плащаш абсолютно нищо, друг ти поема масрафа.

4

Анонимен

преди 4 години

ВМРО освен социализми нищо друго не може да роди. Тези 1.5 милиона нали пак трябва да бъдат взети от някъде. До сега ако се плащаха от хората дето ползват градския транспорт след вопиющата глупост на ВМРО ще се плащат от хората които никога не са ползвали градския транспорт на София.

3

Анонимен

преди 4 години

Не е предвидено всичко и това не е отвчера.Според мен,това се дължи натакса мълчание от страх за работнотомясто.Всички чакат Главната мисирка,но тя е заета с простивати неща,камо лис юридическа материя.Така ще се лашкаме, докато заработят институциите.

2

Аз

преди 4 години

Добре де, що са пропуснали Симеоновския лифт без тол такса ? Също и Драгалевския ? И е добре да помислят (ако има с какво) за винетки за велосипедите... След това и за пешеходците.. Нещастни, случайни създания !

1

Анонимен

преди 4 години

Тия пак овреме се сетиха, цялата им работа е постфактум.