255

офффф

преди 4 години

Да хванеш ,пък да ги пребиеш !

254

Анонимен

преди 4 години

В Герб са калинки, а в БСП са КРАДЛИНКИ, има разлика.

253

анон

преди 4 години

Нямаме нужда да бъдем управлявани от престъпници!

252

гост

преди 4 години

Браво имало и смели хора в тази държава.

251

ДА ТАКА Е

преди 4 години

До Анонимен Ами най новото от англезите е събират отпадъците от къщи които си правят ремонт и го изсипват на някой в нивата. Отпадъците от ремонт не се изхвърлят в нормалният кош а в контейнер който поръчваш по телефона и ти струва 250 паунда или тия тахните месни бруталяги на половин цена. Ама тези от изтояна европа са гадниииии.

250

Анонимен

преди 4 години

малко е спорно от коя страна на барикадата са ИСТИНСКИТЕ ВАНДАЛИ нека хората сами да преценят

249

Анонимен

преди 4 години

брутално е, отмъщение типично по български, и не случайно нагличаните реват от нас, по умни сме няма спор, а те какви простотии правят нямате си идея, техните издънки не се публикуват по гардиан и bbc за да изглеждат културни,а тая дет за я 100хилки говори иска процентче 95процента за нея за джобни, тва надали и 5хилки да струва като ново

248

Аха

преди 4 години

Преди на защитниците на народа от иззедници са им казвали-хайдути! Сега ги наричат- вандали! Защото предпазват народа от здраво одиране на кожата-вандали! Да....А колко давахте да се върнат от Запада българи,та да работят у нас и тук да им одират кожите? А колко се върнаха и колко смятат да се върнат-някаква статистика? НУЛА-нали??? Никой не иска да се връща тук! И ние сме вече почти готови да се махаме!

247

сметка

преди 4 години

А ако Общината започне да подържа тези участъци , АПИ ще плаща ли за преминаването на транзитния трафик ?

246

Анонимен

преди 4 години

Софийска общи като толкова милее за селяните си, да беше направила алтернативен път и да им каже - "този път е общински, стопанисва се и се поддържа с вашите местни данъци, за него няма да се изисква винетка".Ама Борисов е ***, не проумява, че тая пръст дето я рие, пада в гърба му...

245

факт

преди 4 години

На пейзаните дето не са идвали в София да поясня , че това са квартали на София и този стълб можеха да го монтират на края на кв. Бистрица . Освен това в цялата страна има такива казуси , а в Благоевград е направо скандално .

244

Анонимен

преди 4 години

До сметкаНе знам какво разбираш под "общински път". Общината ли поддържа и ремонтира пътя, или АПИ?Не може един да бие тъпана, а друг да обира парсата. То по тая логика която и да е община има общински пътища към съседните села, дайте да не плащат и те винетки, като ще е превилегия, нека да е за всички, защо да е само за софиянци? Ние да не сме по- глупави?

243

сметка

преди 4 години

Шефа на АПИ е пълна "Калинка" , като няма договореност с Общината защо изобщо монтира тези рампи с камери . Нали ако пътя стане общински те ще са излишни ?!

242

Анонимен

преди 4 години

До ХАХАХАРабира се, че се краде и ние ще плащаме масрафа и за рязането с флекса и за *** от София, които искат да ползват републиканска пътна мрежа без да плащат винетки.

241

Анонимен

преди 4 години

Като ви набият една 200 лева нова цена на винетките, дали пак ще ви бъде така весело?Заради андрешковците от село София, да плащат всички Българи, ай сиктир бе!

240

ХАХАХА

преди 4 години

Айде бе , 100хил. за един стълб и 5м многожилен кебел /таблото е до стълба /, камерите са здрави , значи пак ще се краде яко !

239

Анонимен

преди 4 години

За тия 100 000 лева - вместо да отидат за асфалт и мантинели, ще отидат за ремонт на съоръжението.Честито на матриала и поздави на оня с флекса. Как не разбирате, че колкото по- се въртите, по дълбоко ви влиза? Сметката я плащаме всички.

238

Анонимен

преди 4 години

Видяхте ли го Тиквата колко нагхъл и арогантен беше вчера?Обаче шефът на АПИ е подал жалба в прокуратурата срещу Баце за подбудителство към претъпление, тъй като изпълнявайки разпореждането му, той самият би извършил престъпление.Като иска Боко да се плащат винетки - да беше направил алтернативни пътища!Не се чудете защо всичките му министри станаха клиенти на Темида.А колкото до потрошеното съоръжение - ремонтът му ще струва 100 000 лева, познайте дали няма всички ние да ги платим.

237

Анонимен

преди 4 години

Това са варвари,това е държавна собственост,не може така да се чупи и реже!

236

сметка

преди 4 години

След като АПИ иска винетка за тези участъци и ТОЛ такса от автобусите на градския транспорт , тогава пък Общината да поиска част от тол таксите като наем , защото те се намират на територията на София . Северната тангента минава през средата на града а не у полето , да плащат !!!