7

Сп???нс

преди 4 години

Като си отворря данъчната декларация ми идва попълнена - имаш доходите от заплата , от операции на фондовата борса , и всякакви истории, ако нещо не ти харесва го променяш или добавяш, ако не натискаш " подпис" и въвеждаш един код, пратен ти по SMS и си готов.Всичко от лап-топа

6

Анонимен

преди 4 години

И го смята в евро.

5

Ванката

преди 4 години

Ха ха ... голямо удобство, пак същата врътня /но с баркод/ - попълваш, разпечатваш на хартия, подписваш с химикалчИ и пращаш по физическа поща. И защо след като НАП имат всички данни за доходи, декларирани от работни места, трябва да се попълва и таз хартия. Който си има сиви приходи, така или иначе няма да пише нищо. Секирата е винаги за редовните и съвестните.

4

Ха

преди 4 години

Никъде не се споменава откъде идва т.нар. облекчение за гражданите. Всички лаври са за НАП, все едно не получават наготово ОТНОВО информацията от счетоводителите!

3

Икономист

преди 4 години

Браво на такива данъчни декларации, които ще смятат сами. Когато работещите в НАП не могат да мислят и смятат, както и министъра на финансите, ще трябва да разчитат на подобни умни данъчни декларации. Между другото, аз все още не съм видял данъчна декларация, която може сама да смята.

2

ИЗВЪН

преди 4 години

Преди години ми изглеждаше много странно това, че не ми се налага да се редя на опашка за ток, вода... услугите на общината са виртуални. Дебитната карта и паспорта пристигат по пощата.И въобще всичко е някак си просто направено, за да не пилеят напразно времето на хората в 21ви век. Но от друга страна, всички тези чиновници в България, какво точно биха вършили, ако не са на "хранилка"?

1

MR Buch

преди 4 години

Пълни глупости, нищо не смята сама. Пак счетоводителите го отнесоха и то в съкратени срокове, да живей калинката българска...