124

Q

преди 4 години

Това е капитализма-ВСИЧКО СЕ ПЛАЩА,а не само в главите ВИ ДА СЕ ВЪРТЯТ ХОЛИВУДСКИТЕ ФИЛМИ!

123

Нищо ново

преди 4 години

До LL: Всеки жител на квартал Искър например трябва да си купи пътя, така ли? Не е ли работа на общината и държавата. Хората там се водят софийски жители и не им е работа те да си купуват пътя.

122

LL

преди 4 години

Парадокс, Републикански път в София ами купете си го и си карайте по него както искате.

121

Нищо ново

преди 4 години

А показаха и села, в които камерите са на главната улица. Излиза, че за да се движи някой из селото с кола трябва да има винетка.Предвиждам, че ще изгърми поредният гербаджийски бушон - този път шефът на АПИ.Нищо ново, но когато в една инсталация постоянно горят бушоните, проблемът не е в бушоните а в (гербаджийската) инсталация.

120

Анонимен

преди 4 години

Е, като се разбра, статията ви е лъжа, защо не я махате?

119

Масвидал

преди 4 години

Нека няма винетки, но да започнат да плащат данъци като софийски жители. Така, всеки ден до София, ползване на инфраструктура, замърсяване и т.н., а данъци и такса смет, като за село...

118

банкябой

преди 4 години

няма парадокс,с мутра начело така ще е за напред и данък съществувание ще въведе щом си жив и здрав дължиш пари

117

Бай Данчо

преди 4 години

Крайно време беше да го сипят на шопите, защото те избират властта в страната!

116

?

преди 4 години

Много ми е интересно как се отменя от министър-председателя с устна заповед Постановление на МС от 2018 г. Толкова ме е срам, че този човек е начело на държавата ни!

115

Shark

преди 4 години

Откога Банкя е квартал на София? И като ще се прави за Сафийските села, да се направи за цялата страна. И до Пловдив има близки села откъдето хората всеки ден пътуват на работа, но си плащат винетки. Защо Софийските села са привилигировани? А!? И до другите градове също. Това ако стане трябва и другите градове да го поискат, не може такава дискриминация

114

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 103Отделни населени места с градски транспорт до тях? Я пак? Ако билетчето е 1,6 лв, то следва да не са свинетка. Просто и ясно!А какви , как, къде няма значение...

113

учуден

преди 4 години

Е тва е, бедните хорица около София, с лъскави джипове и тем подобни ще спестят едни 97лв. , а в провинцията, където все още си карат Жигулките до близкото село-няма къде да мърдат!

112

we

преди 4 години

Трябва да съм много ***. Не разбирам, как има хора, които цяла година няма да излезат от града с колата и се борят да спестят някакви дребни пари.

111

Анонимен

преди 4 години

За камионите,доганов е натиснал.Отделно на Ердо и мергел,също ги боде.Да има бизнес,аласамо за назе, вие несте хора.С това запада ни унищожи и пак сме му криви.

110

23171

преди 4 години

Защо това споразумение за безплатни пътища към крайните квартали предстои да бъде подписано? Кой не можа да съобрази докъвде разпериха София в угода на новобоганташите? Редовите бистричани ползват градкия пътнически превоз срещу 1.60 билетчето.

109

123

преди 4 години

"Столичани"

108

Стар Бургазлия

преди 4 години

Абе тези хора не пътуват ли с колите си до Пловдив, Бургас, Варна, Солун или Истанбул, че протестират толкова. Или са толкова бедни, че си купуват само седмични или месечни винетки за отпуската. Аз в началото на всяка година си купувам годишна винетка и ми излиза най-евтино, както и нямам проблеми с видео камери и пътна полиция.

107

Анонимен

преди 4 години

Щеше ли Баце да писка толкова, ако беше от София, а не от село Банкя???

106

Hsbsv

преди 4 години

Нема се плаши те боко ще оправи нещата той ги създание тия палачовци незаконни 1000% сега уж им се кара аре стига бе докога с тоя цирк или викате народа докъде е по голям цирк от нас ние що да не сме и ние

105

Тъп

преди 4 години

На всички парите не им стигат. Всички искат да плащат по-малко. Да видим колко износва пътя една кола, която тежи около 1 000 килограма и един камион с тегло 40-50 тона. Правителството се огъна пред "бизнеса", който ще плаща много по-малко от необходимите средства за поддържане на пътната мрежа в страната.