57

Анонимен

преди 4 години

То не са страхове то е знание.Хората не са прости селяци от руско село в 15 век .Имат си приятели и познати от цял свят.Питат ги как беше преди еврото -те казват беше по-добре бяхме по-богати,живееше се по-лесно.Сега цените нарастнаха с 50-100%.... И ето идват някакви бг *** и почват комунистическите лафове на канцеларски плъхове "няма основание" .. Абе хора ,бе в тоя свят нещата следват естественото си развитие няма нужда от "Основание" .Естественото развитие е повишение на цените в евро.

56

Анонимен

преди 4 години

ДА ПРИЕМЕМ РУБЛАТА- МИХАИЛ ХАЗИН- БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ПРИНУДЕНА ДА ВЛЕЗЕ В ЕВРАЗИЯ 2023Г- ПРЕД БСТВ- СПРАВКА ГУГЪЛ, ТАКА ЧЕ ТАВАРИЩИ ДА СМЕНЯМЕ ЛЕВА В РУБЛИ- КАКВО ЛОШО ИМА. АЗ ОБИЧАМ РУСИЯ, А ВИЕ?!

55

Анонимен

преди 4 години

To и Бочко като го слушаш как говори за устойчивост, инвестиции и икономически растеж и се питаш дали за нашата държава говори или за Швейцария. Всички лъжат. А за еврото нф спряха да лъжат.

54

1997 г.

преди 4 години

Страховете на българите от финансова криза - неоснователни.

53

Тръба

преди 4 години

Колкото повече ме успокояват, толкова повече се притеснявам. На тази прокълната от Бога държавичка аз не вярвам никога и за нищо.

52

,,,

преди 4 години

Изобщо не са не основателни! Българина знае, че на известна периодика от време управляващите правят всичко възможно да му "оберат парите". Това се подготвя и сега. Никой не иска да чуе обикновения човек и да го пита иска или не, пък какво остава да се съобрази с него. Прави се нагло и от позиция на силата. Трябва да се съпротивляваме.

51

Анонимен

преди 4 години

Лъже.Платили са му някой лев за да приказва глупости.Навремето така като гръмна Чернобил разни доценти и професори се прескачаха един върху друг да обясняват че радиацията била полезна защото била съветска.И тоя така кризата нямало да бъде криза защото ще е българска... Господинът печели няколко хиляди евро месечно и за него криза няма да има.

50

Анонимен

преди 4 години

*** подскачат като че ли са седнали на пирон

49

Анонимен

преди 4 години

Защо фаворизират понятието ЧУЖДИ инвестиции? Защо инвестициите непременно трябва да се чужди? Ами защото се предполага, че ние сме бедни и нищожни, задължени сме да просим. и просията се връща по ценим съответно за господаря. Една стока в Швейцария е с различна цена спрямо тук. Турция не е с евро, но израсна, позволиха и....След 5 години не се знае как ще е международната ситуация.

48

Анонимен

преди 4 години

Българският лев е обезпечен, еврото не е. Както другите световни валути, то е повече виртуално и политическо. Контролът върху финансовите институции не е от европейската централна банка, тя не дава рейтинг. Няма европейска институция, която да огласява финансов рейтинг, от който да зависят кредити и проч, рейтинговите центрове са само американски...... Когато е създавано, за еврото не е мислено, че трябва буквално да спасява долара, както се случи.....

47

Анонимен

преди 4 години

В нашия град вече от няколко дена на главната улица има подписка против еврото и аз се подписах.

46

Анонимен

преди 4 години

А а нищо чудно да са и пречели от злоба на тия приятели някои ценни кадри там намен ме не интересува

45

Анонимен

преди 4 години

Вижте как лъжат ниска безработица кое е ниско в борсата усилено тръбят че се намалят заплати и все съкращения нее ли време тия бюра да се закрият и без това не дават на хората работа значи пет години не бях на работа ако не бяха приятели една година нямаше да съм и на тая която съм каквато и да е на бюро по труда кракът ми няма да стъпи

44

Анонимен

преди 4 години

Еврозона които има евро Ко не фалират банките добре но по интересно е защо фалира КТБ какво става гледа м други банки се канят да ги последват или и те като операторите само име сменят

43

Анонимен

преди 4 години

Оправете си заглавието!!

42

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ИВАН КОСТОВ съсипа с приватизацията БЪЛГАРИЯ няма предприятия няма заводи няма портове всичко сринато има глад смърт безработица болести управляват ни олигарси мафии мутри има битова ромска престъпност

41

Шабан

преди 4 години

*** има ли го всички борси се сриват.

40

ЕС се срива

преди 4 години

ЕС се срива !!! Европейския съюз ще се разпадне като Съветскя съюз !!!! Приемем ли еврото потъваме !!!!

39

ЕС се срива

преди 4 години

Европейския съюз ще се разпадне като Съветскя съюз !!!! Приемем ли еврото потъваме !!!!

38

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

нямаме държава а престъпност мафия мутри рекет убииства кражби