16

Анонимен

преди 4 години

Един от арестуваните в Зетьово нападнал баща си с брадва след като бил арестуван или след като брадвата сама здрависала бащата

15

Ширако 1 см

преди 4 години

Опасната брадва е поставена за 72 цаса под курогорски надзор през което време ще премине тикварски курс по повишаване на Тъпоидността чрез запилване на резеца дорде стане едно сантиметрова хоризонталност

14

Посейдон

преди 4 години

До РашкоПосейдон е писател, Посейдон не читател!

13

АМАН

преди 4 години

Ами... Пречукайте ги още сега.... измислете нещо за оказване на съпротива или опит за бягство... тези Човеко-подобни Тва-ри отново ще безчинстват ненаказани... или след смекчаващи вината (алкохол или дрога)

12

Рашко

преди 4 години

До ПосейдонАми чети Сенека, и ще намериш повече информация. Според него шампион в наказването на отцеубийци по този начин бил Клавдий, но се е практикувало и по времето на Траян.

11

Посейдон

преди 4 години

6, Рашко, тази история с чувала, змията и т.н. не я познавам! Моля, малко подробности?

10

Анонимен

преди 4 години

Показателен за качеството на държавата ни е самия факт, че за Гешефт залавянето на двама пияни, дрогирани сиигхане е "спецоперация".

9

Одисей

преди 4 години

Иване, всички ( и ти) знаем че тези няколко в Зетьово, или Баджанаково или някъде другаде из родината не са виновни! Но на тебе ти са нужни сега в началото на кариерата плюсове, или бонуси, или победи. И най-лесно е да да подгониш и арестуваш някои криминални типове от това и онова селце: това се разнася навсякъде и ти си почти герой. Това е акционизъм. Тези дребни душици са рожба на системата. Божков, Василев и стотици други са на свобода. А ракът е още по-нагоре , но там ти не можеш.Жалко!

8

До 4

преди 4 години

А то пък по градовете децата ви се колят в училищата.

7

Георги

преди 4 години

Жената и синът и са имали 200 000лв. влог в банката, но са живели много скромно. Двамата са живели в една стая в пълна мизерия. Парите били наследствени от починалият им баща. Явно нападателите имат човек в банката, който им е дал информацията. Така че нека проверят и гаджетата на нападателите. Защото и те са за затвор.

6

Рашко

преди 4 години

По време на Римската империя, отцеубийството било широко разпространено, защото докато бил жив бащата, синът не можел да разполага самостоятелно с никакви средства. Рязко намалели случаите на отцеубийство обаче, след като въвели любопитно наказание - синът бил зашиван в чувал със змия, куче, *** и петел и хвърлян в реката.

5

Анонимен

преди 4 години

И завряния зет сигурно се чуди защо още си на Крушова градина?

4

олеле

преди 4 години

селски тъжни битовизми...

3

Анонимен

преди 4 години

Каскет кажи нещо по въпроса с битивата престъпност, как са нещата? Нещо се покри ми се струва ... Въпреки жестоките удари, синът му бил освободен от полицията още същия ден.

2

Д-р Исня

преди 4 години

Тази снимка от Зетьово ли е?

1

Анонимен

преди 4 години

Разчитаме на г-н Гешев, че тези опасни престъпници няма да тормозят повече обществото.