41

Анонимен

преди 4 години

Няма като исляма религия която мюсюлмани да убива други мюсюлмани)

40

Мустафа паша Ататюрк

преди 4 години

До До 35Ти желаеш да си съпричастен с българския народ и единствен виждаш "антропологични "??белези с тюрките и себе си??? За теб изследванията на учени и институти(швейцарски,италиански,германски и български ) нямат значение и респект!? Ти КАЗВАШ! ТОВА Е В ТВОЕТО ВЪОБАЖЕНИЕ!! ПОМОЛИ БЪЛГАРИТЕ!

39

Анонимен

преди 4 години

Исляма работи срещу самите вярващи в Корана,исляма се използва за привличане на заблудени овци и използването им за убийства и терор над християни и мюсулмани!Сopocидите строят джамии и привличат такива заблудени овце,които след това не могат да се измъкнат от примката им,имаше един документален филм за една такава туркиня,живееща в Германия,примамена и попаднала в лапите им,след което се налага да се откъсне с полиция от тях и се страхува,живее в страх .

38

До 35

преди 4 години

Вярно е, но Русия е федеративна държава и освен сто млн. бели руснаци, живеят около 40млн. от други народности, основно монголоиди. А гените на българите са най- малко тюркски като антропологичен баланс.

37

Чукундур

преди 4 години

Това да си турчин е проклятие,зла съдба,труднолечима болест,синоним на *** човек и роб.Страховете на роба са много понеже е беззащитен.

36

Анонимен

преди 4 години

А какво ни интересува това нас НОРМАЛНИТЕ ХОРА

35

ВАЙ-ВАЙ-ВАЙЙ...

преди 4 години

Никой не иска Турция и турците.Да не се заблуждават някои нейни представители.Тя е авантпост към петрола в Близкия исток и обслужва интересите на запада.За това търпят изцепките на Ердоган и защото са са вътрешна употреба.Ако кривне много от пътя е лесно да бъде разделена на няколко парчета.Ердоган е една голяма уста с мания за величие,което го прави велик в очите на неграмотните и комплексираните.

34

Язе

преди 4 години

До АнонименНямало е смесване. Съвременна генетика е категорична. Намери и прочети за изследване на генома на европейските народи. В БГ гените тюркските гени са под 1%, това е пренебрежимо малко и те са по майчина линия. Българин и туркиня, детето е от турски ген по майчина линия. В Турция тюркските гени са малко над 10% а в Русия малко над 30%. В Русия има повече турци отколкото в самата Турция. Половината турци са с европейдни гени, южни славяни, албанци, гърци, италианци, кавказци и араби.

33

Тcигани сте

преди 4 години

До На изток от раяТия на кого ги разправяш?Я отвори Гугъл Мап и виж какви са турците по улиците в Турция.Само да не е в Истанбул защото там има много туристи и потомци от крадени от турците български деца на времето.Ако не са те щяхте да сте бетер Афганистан.Кажи 5 турски изобретения? Докато българите са дали страшно много неща на света,при това са колкото един град население.Европеидната и малаазииската раса не са равни. Набиите си го в главите и не коментирайте умните и нормалните.

32

F5

преди 4 години

Дали не са построили църква макет в Тур-ция и лъжливо да искат реципрочност у нас?тур-ците не са много по строителството

31

сина

преди 4 години

До Анонименпроливите са били толкова важни, когато е нямало летища и самолети, сега не са съвсем на почит. Дори и да владее проливите ЕрДоганя не може да ги пипне /затвори/, щото ще му яде пърделника кренвирш, така че какво всъщост владее ?!?

30

Аз съм

преди 4 години

Големи глупости пишете, аз ако застана до един турчин, веднага ще разберете разликата.Да, омешени сме, но съдя по българските турци, има разлика.

29

F5

преди 4 години

Но пречат всячески, трябва и алкален ПХ баланс и антимагнит, да отблъсне всичковредно, пречещо на възкресението.

28

F5

преди 4 години

Значи ето какво, светлината връща назад във времето неща като звука и топлината от сърцата, и вижда, а топлината и звука съживяват стволовите клетки в костите, ако те изобщо умират..

27

Анонимен

преди 4 години

До На изток от раяТова е напълно нормално, имало е 5 вековно смесване. Герге отиде да пасе овцете, през това време мине заптието и оправи жена му. И така. Братски народи. Българите не бива да задават наивни въпроса как и защо. Турция е велика. Ето ви отговора. Българите трябва да започнат да задават важни въпроси. За какво им е ЕС, като могат да се присъединят към Турция, която ги храни, пои, варди цели 5 века. Като напусна Османия на Герге му се случиха най-големите катастрофи.

26

F5

преди 4 години

Истинската светлина май не заслепява, от нея се вижда!

25

На изток от рая

преди 4 години

Тъжното е че *** прилича повече на турчин отколкот на Европеец...

24

F5

преди 4 години

При възкресението пробвайте освен със звук и доплер и с истинска качествена светлина, но качествената светлина и звук са скъпо удоволствие! Светлината може да пътува във времето, това е теория на Айнщайн!

23

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Докога Запада ще мълчи!? Докога Русия ще мълчи!?"Турция е охажвана от САЩ, от ЕС и от Русия. Ердоган се е окопитил на власт и е непредвидим. И държи всички в шах. А Турция се намира на можеби най-важното геостратегическо място на планетата! И всеки я иска! Там е Истанбул, по-старому Константинопол/Цариград. Град на градовете! Който владее Цариград владее проливите и основната пътна артерия свързваща Азия с Европа и Черно море със Средиземноморието!

22

Аз съм

преди 4 години

Има свестни български турци в България! Навремето когото работех на Златните, имаше един стар турчин, който сравни управлението на бай Ердо с нацистката диктатура.Турците му показаха какво мислят на местните избори, но Ердо не вдява или не иска да разбере.