71

Анонимен

преди 4 години

Наследствеността на IQ, освен всичко друго, не е идеологическа фантазия, а обективна емпирична находка. Днес е доказано толкова ясно как нещо може да бъде доказано само научно, че генетичният състав има думата във всички наши физически и психически дарби и дори особено важен в интелигентността. Наследствеността на биометричния интелект (IQ) е почти толкова висока, колкото на телесния размер. Тя е от 70 до 85 процента итова означава че се дължи на различията в основните гени.

70

Мръсното Майче

преди 4 години

ми прав е човека. Ако чер.ните бяха интелигентни, белите щяха да им бъдат роби а не обратното. Някой нобелов лауреат черен, че нещо не се сещам?

69

Атлантида

преди 4 години

Мустака го каза по друг начин. Иначе за пред публиката се разиграват големи циркове и шоута.

68

Анонимен

преди 4 години

До маусМоите съболезнования ! С такива приятели - не ти трябват врагове !

67

Анонимен

преди 4 години

Може и така да е, но пък цветнокожите са много по-добри в спорта и музиката например, така че трябва всеки да използва силните си страни и да живеем в мир всички.

66

маус

преди 4 години

повечето от моите цветнокожи приятели на острова са доста по интелигентни и образовани от всички мои бг приятели на същия този остров

65

панчо

преди 4 години

До Аз съмкакво му е българското освен родителите?човека е израснал в америка и няма нищо общо с бг освен роднински връзкидори името му не е нашеманталитета със сигурност също не е образуванието и изграждането му като личност е американско посочи кое му е българско? не на родните му а на него самия

64

Анонимен

преди 4 години

Тия работи са доказани с тестове, ама няма как да се признае теорията на Хитлер за расите. На нобелов носител му взеха всички награди за подобни коментари преди година - две.

63

Чичкото с мустака

преди 4 години

Прав е, колкото и да не му харесва на някой това.

62

Мен

преди 4 години

Свобода на словото май ас.

61

Анонимен

преди 4 години

Българите са хуни, братя с маджарите и далечни братовчеди на монголците. Българите са дошли от степите на централна азия, от АЛТАЙ. Такъв народ няма как да има високо IQ. Това са диви, сурови, войнствени и природно зли народи и унищожители на цивилизации. Унгарците са злобни като нас българите. В цял свят строят мостове, а ние с унгарците строим огради. Закодирано ни е да мразим всичко различно от нас самите. Най-обичам да мразя е казал шопа. Иначе сме били гостоприемни. Смях.

60

До 59

преди 4 години

Монголите владеят Русия 250 години,ама викаш неуспешни са били.Знаменитият Александър Невски е бил техен васал.Ходил е да се кланя на хан Бату,за да му даде разрешение да е княз на Новгород.Ама Бату го е изпратил да ходи чак в Монголия при великият хан Гуюг.И Невски е пътувал няколко месеца сам да стигне до Монголия.А волжките българи побеждават малък монголски отряд.Впоследствие са разбити и столицата им е разграбена от монголите.

59

Аз съм

преди 4 години

До НИКЕСлавяните като общност или име възниква през 18 век от Екатерина Велика.Преди руската империатрица, названието славяни не е споменавано никъде в древноста.

58

НИКЕ

преди 4 години

Аз тука изнасям лекции ама кой ще ми плаща?Русокосите европейци известни като Славяни и Германци са поначало напълно чужди на Римската империяПърви ги споменават ЕЛИНИТЕ и май са имали предвид СЛАВЯНИТЕ че живеят чак до УРАЛ под името ХИПЕРБОРЕЙЦИВтори за ХИПЕРБОРЕЙЦИТЕ доста по-късно споменава Александар Македонски казвайки че са около ЛаМанша над Франция и Британия и май е говорил за СкандинавцитеТо че е истински документ и факт е ясноНо дали наистина това са имали предвид незнам

57

Анонимен

преди 4 години

В миналото Азия е била много по-развита от изостанала Европа,погледнете историята,а още по-назад в миналото пък Египет също е бил доста развит.

56

Анонимен

преди 4 години

До НИКЕХахахааааа,наври си глупостите отзад!Ела да покажеш документ да ги изследваме химически,за да ти докажа,че това са глупости и измишльотини,дори Омировата "Илиада" уж е писана през 15 век,но ако направим анализ на хартията може да излезе и че е от 17-18 век.

55

НИКЕ

преди 4 години

До Анонимен 52Трябва да ми плащаш да те ограмотявамРимската империя е на фундамента на ТРАКО-КЕЛТИТЕКъм тракийския клон спадат и самите Гърци,Испанци че даже и Португалци и прочиеЛатините и Римляните са трако-келтска мешавица но с уникална единтичностЕдин от най-известните в цял свят ЕЛИНСКИ историци е написъл още преди около 3 000 години:"ТРАКИТЕ СА НАЙ МНОГОБРОЙНИЯ НАРОД НА СВЕТА"Ама в неговите знанияЧаткаш ли

54

Анонимен

преди 4 години

До До 55Войската на монголите отива да воюва с руснаците,но неуспешно и на връщане,войската им е унищожена от волжските българи. На монголите им се налага да събират хора от където намерят,за да направят нова армия и затова не са били единни.

53

До 55

преди 4 години

Веднага ти давам пример.Монголите са владели половината свят и ако не са се били помежду си,щяха да владеят и целия свят.Имали са ресурси,ама нямат големи постижения другаде освен във военното дело.Интелектът са го имали,но е бил насочен към война и нищо друго.Затова и културата има голямо значение.

52

Анонимен

преди 4 години

До ХХХНапример арабския Авицена,персийците в миналото,преди да бъдат завладяни от арабите,също са имали учени,писменост и са били доста добри астрономи,арабите заимстват много неща от тях.Или египтяните например.