34

Анонимен

преди 4 години

Фриман много добре е направил на онова наркоманче на ГЕРБ. Нали Борисов каза миналата седмица че който вади нож от нож умира или пак за ГЕРБ това не важи и двоен стандарт. Да, Турция са гнусни седесари и се опитват да вкарат свои агенти под прикритие които да следят комунистите както преди 1944 г. с Гешев.

33

Анонимен

преди 4 години

Ченгето Монов от ДС газ п.ик.ае че Джок го канят в Брюксел

32

Джабазки

преди 4 години

Знаем що за птица е.Не познавам Пол Фрийман.Левите партии са признак на зараждаща се класова борба. Само че новите роби са самоосигуряващите се. Работници вече няма. Има Капиталисти, Държавни и ПараДържавни Чиновници, Самоосигуряващи. Какво е работило Недоразумението? Най-вероятно нищо. Гласуваха за модела шкембьо-дженчо 2 пъти. Първо Борисов-Плевнелиев, После Каракачанов-Джамбаски.

31

Анонимен

преди 4 години

Гешев да подпука ДаЙ България, всички психодесни, в това число и псевдоаркхитект Вибраторов и да ги тика в затвора!Същото важи и за БХК - най - антибългарската организация!Дали са подкуп на Кънчев от БХК!Заплашвали са съдиите!Заплашвали са свидетелите по делото!Пъхайте го този социопат в затвора и осъдете хората манипулирали информацията, манипулирали записите и покупвалите(ните) хора!Искаме правосъдие!

30

Анонимен

преди 4 години

Бойко намесете се,така ли ще постъпват със съдиите ни?Че той Бойко съдиите си ги ползва за тоалетна хартия бре :)

29

Анонимен

преди 4 години

Вероятно е бил пиян и разстроен затова, че го е напуснел неговия приятел.

28

vvv

преди 4 години

А , ето го Ачо Литъра ! Все си мисля, че си има други поводи да се явява в новините !

27

Анонимен

преди 4 години

Аааааа, пияния Джамбазов погнаш....... ха-хаСтавате смешни !!!

26

Анонимен

преди 4 години

"Ей като се напием, не знам кв'о пра'им!"Макар и от доста стар виц, това като да казва всичко. Да не споменаваме, че за същото нарушение учителката от Хисаря я уволниха и осъдиха, докато баш воеводата беше опростен...

25

Анонимен

преди 4 години

Бойко намесете се,така ли ще постъпват със съдиите ни?Така ли ще ги заплашват и унижават?така чрез насилие и заплахи ли ще печелят делата престъниците!Смърт за корумпираните!

24

Анонимен

преди 4 години

Затвор за наглеците!Бе и аз мисля, че който сяда пиян зад волана, няма да е зле да потърка наровете поне месец-два, ама...

23

Анонимен

преди 4 години

До GodНедей да лъжеш мошенико,момчетата изобщо не са нападали Пол Фрийдман,това му е навик да наръгва хора,има над четири наръгани човека от него в Англия и България,този из.род е социопат и няма място в обществото,защото ще убие отново и който е проявил насилие над съдиите и е приел подкупа трябвяа да носи отговорност за претъпленията си също и да бъде осъден!

22

Рашко

преди 4 години

Милия Джамбо, сигурно е ударил две-три на крак преди да се качи на колата си, за да тушира ефекта от възмущението.

21

Анонимен

преди 4 години

Какво стана с пакета мобилност на Макараон. Джамбаски и Слабаков пак се скриха като мишоци.

20

Анонимен

преди 4 години

Искаме правосъдие над нарушилите закона и наглостта им да заплашват съдийки!Затвор за наглеците!Затвор!Следващия път да си помислят дали да заплашват съдии и да манипулиарт информацията чрез подкуп и насилие!

19

Анонимен

преди 4 години

Алкохолик!

18

НИЙ ГИ ЗНАЕМ

преди 4 години

ДА БЪЛГАРИЯ и разни ЗЕЛЕНИ, че са платени агенти на СОРОС и САЩ, ама чак ЧЕ ГЕВАРА, ЛЕНИН, МАО, може би и ДАРТ ВЕЙДЪР да замесиш пак никой не ти вярва бе тарикат

17

God

преди 4 години

По делото с Полфрийман съвсем не е ясно доколко е извършил убийството с умисъл или при неизбежна самоотбрана след нападение от 3-4 човека. Самият процес срещу него беше с доста политически отенък. На кадри от охранителните камери в центъра от нощта на инцидента се вижда, че компанията на убитият преди сблъсъка с Полфрийман напада без причина и други хора и ги преследва да ги бие. Типичните БГ-комплексари - 4 човека нападат 1 да се правят на мъже. Жалко за убитото момче, но и то има вина.

16

A БЕ ПИЯНДЕ

преди 4 години

Ти кога ще влезеш в затвора да си отлежиш присъдата. Само ЧУКОВЕ са ти в главата

15

Анонимен

преди 4 години

Как не те е срам господин Джамбазки, шофирал си автомобил след употреба на алкохол и сега представяш България пред Европейския съюз. Подай си оставката ...