11

Ева

преди 4 години

Висшето образование в Англия няма нищо общо с това в България. Срока е по-кратът, но се учи много повече, материала е много. Аз го завърших миналата година, учиш адски много и после направо започваш работа по специалността, университета ти помага и за това.

10

Анонимен

преди 4 години

Колкото по-малко български шитаристанци толкова по-добре!

9

8

преди 4 години

Като Ви виждам как пишете "по вече " по съвременен" , си представям колко ви е качеството на образованието.

8

Запознат

преди 4 години

За две години има общо шест седмици ваканции,разпределени в Коледна ,Великденска и 1 седмица между първата и втората година 1-6 септември.Уверявам те материалът е много по вече и по съвременен от нашето 4години губене на време.Изпитите са перманентни ,всеки месец и накрая финални,които се провеждат,като нашите матури/анонимно/.Не можеш да си позволиш мързелуване през семестъра,защото после няма наваксване,да не говорим за преписване на изпит.Не можеш да "влачиш"изпити,като тука.

7

Анонимен

преди 4 години

Никакво образование не е това за 2 години. Кой знае какви общи приказки минават. Сериозни науки не могат да се изучат. Като знам що материал сме минавали навремето за 4-5 години, стига само за да се запознаеш донякъде с многообразието и дълбочината на съответния дял от науката, далеч не да усвоиш.100% излизат някакви занаятчии с вирнати носове.

6

СССР2

преди 4 години

Ето, стана ли ясно, че повечето кандидатстващи в чужбина ги готвят за емигранти. И обраованието там е най-лесният трамплин за оставане. И каква стана тя сега? Отлив, защото след Брекзит нашенците няма да могат вече да мият улици там след като приключат с "образованието си".

5

До 5

преди 4 години

Две години по три семестъра,като третият семестър е до края на август.Започват винаги по рано от нашите ВУЗ-ове,средата на септември.Сега бакалавър в Англия се завършва за 3 години-6 семестъра,в Шотландия за 4-8 семестъра.

4

Анонимен

преди 4 години

висше образование за 2 години!

3

Анонимен

преди 4 години

Европейските страни след по малко от 5 години ще почнат да усещат "интеграцията" на магустите. Едни 90% от тях ще останат да лежат на помощи. Англетата през това време ще се прочистят от пиявици и само който има акъл и му се работи ще се развива докато Европа ще става все по крайна и националистическа.

2

ГОЛАТА ИСТИНА

преди 4 години

Интереса на учащите може да е намалял към : Англия.... но желаещите да се завърнат в България е намалял още повече...

1

Анонимен

преди 4 години

И какво ще учите там бе предатели на родината.Държавата си затривате с по няколко езика и бягате като мишки в една Англия дето не ви иска.*** нация.