31

муспи

преди 4 години

Няма нищо чудно че комунистите носят антикомунистически плаката, - това е нужната каша на евреите за поредната вакханалия.

30

муспи

преди 4 години

До Соло - Очаква се внуците и синовете на тези дето построиха и експлоатираха Белене и Ловеч, да си довлачат дните в тях след Голямата Чистка, която идва скоро с много натрупала се омраза.

29

Соло

преди 4 години

Тея които най много сукаха по време на кУмунизма сега най-много реват срещу този режим.

28

Анонимен

преди 4 години

До ОбяснявамПо времето на соца държавата издържаше спортните клубове, посредством предприятия, министерства. На много места се водеха на заплата лекоатлети, борци, без никой да им е виждал очите

27

левскар

преди 4 години

до 19 Какви 500 човека бяхме пред министерски съвет и викахме Оставка? Бяхме над 1000 души там, брат.

26

Червена помия 48-53

преди 4 години

От 1948 чак до 1953 СССР и КИТАЙ са били в пълна бойна готовност и негласно обявено военно положение за Трета Световна Война със западната цивилизация и за прикритие и като хибриден трик Лаврентий БЕРИЯ на 5 май 1948 ражда ЦСКА от София с план да е ядрената тояга на КПСС с мировянски моркови

25

Червена помия 48-53

преди 4 години

На 5 май 1948 Генералисимус Сталин и Генералисимус МАО започнаха Третата Световна Ядрена Война и възложиха да тя да се ръководи от създадения от Лаврентии Берия ЦСКА от Софето отборчето на ядрените съветски бомби и морковите от село МировянеСталин ОФИЦЕРА е ходил само военно облечен и лежал като мумия в мавзоля на Ленин пак във военна униформаАпропо:Ни съм видял никъде Никита Хрушчов във военна униформа та може да е антисталинист

24

Обяснявам

преди 4 години

Изкуствено създаден отбор значи,отбор създаден от дадена власт по подобие на такъв другаде!Други примери-Левски-Спартак,Тракия и т.н.!Цел-използване на ресурси от ресорното министерство!В частност,колко от привържениците са държали пушка?

23

Анонимен

преди 4 години

Чорбарите играха последните 20 минути с човек повече и пак нищо не направиха, а оная мършaааа капитана им Занев толкова го беше яд, че след последния съдийски сигнал започна да ръкопляска иронично към съдията и оня му даде втори жълт и респективно червен картон. Муахаахахах...

22

nikonik

преди 4 години

ХАХАХАХАХА "умните" журналяги пак с бисер !!Буквата "Л" е табелката със забранен завой на лявоА "7-ците" са лозунга на левиерската оранизация АНтифа.

21

ANTIFA

преди 4 години

FCKNZS

20

Анонимен

преди 4 години

Какво означава" изкуствено създаден отбор"? И кои са естествено създадените? Някаква спонтанност ли трябва да има при сформирането? Обяснете ми.

19

Анонимен

преди 4 години

от 19 Хвърлиха и към сградата на Министерски съвет 3 доста силни бомбички.

18

Анонимен

преди 4 години

do 18 Муахаахах...явно не си бил на площад" Независимост" в събота, където агитка от около 500 човека левскари спря пред министерски съвет и завикаха мощно ОСТАВКА, палячооо червен!

17

old death

преди 4 години

До АнонименПо-тих сектор Б не съм виждал. В 90% от времето си мълчаха. Срещу премиера веднъж не посмяха да викнат, иначе по социалните медии са "велики".

16

Анонимен

преди 4 години

Не знаех, че агитките са играли хоро ?

15

Левскар=антикомунист

преди 4 години

Това е похвална хореография, не виждам защо ги наказват.

14

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

Нещо не схващам. Отбор създаден изкуствено от комунистите след 44 е с нулева толерантност към тях?!? Това ми звучи малко като Пчели срещу меда.

13

Анонимен

преди 4 години

Чорбарите оня ден разбраха що е то да изригва цял мач сектор Б. Направо им скрихме шапката на тия червени мършляци!

12

Анонимен

преди 4 години

Къде бяха ченгетата когато оня наркоман от агитката на ЦСКА се беше качил на оградата отгоре и размахваше димка с оранжев цвят? И без димка да си, ако си на оградата горе трябва да те арестуват. Това само в Италия съм го виждал от жабарите.