108

Анонимен

преди 4 години

Операцията по разпространението на вируса в цял свят е в ход. Всички уж си прибират хората (много хуманно), но всъщност си го докарват в страните. Този като е бил в Китай да си заминава отново там!За хубавините ходят навън, а тук си носят само лошотиите...

107

Анонимен

преди 4 години

"И все пак никой не може да отрече ролята на СССР в разгрома над фашизма."Че аз не се сещам някой друг да е участвал в разгрома на фашизма...

106

Анонимен

преди 4 години

Връщайте го в Киев. бързо. Те там знаят как да се справят с такива. последно гориха бременни жени живи, доколкото се спомням. Няма да харчите парите за пенсиите на родителите ми за такива недочовеци.

105

сигурно е

преди 4 години

Това е украинецът дето онзи ден писа негативни коментари в сайта на днес.бг срещу Путин и Русия с прякор Чебурашка. Путин му прати Новичок ,защото не прощава и не забравя.

104

До 115

преди 4 години

Можеш и без очила. Важното е да не си търкаш очите. Да си миеш често ръцете.

103

До 114

преди 4 години

Много съм далече от Щатите! Не ръси глупости ако обичаш!Вечните дървени философи дето от всичко разбират!

102

Анонимен

преди 4 години

И все пак никой не може да отрече ролята на СССР в разгрома над фашизма.

101

трябват и очила

преди 4 години

Вируса влиза през очите, трябва не само съответен клас маска, но и съответен клас очила - очилата са доста скъпи! така, че като беден българин и бял р0б ще разчитам на имунната си система - ако се разболея да прескоча трапа! ако не - дано попадна в Рая, ама тоя дето ми се полагат 72 девственици!!

100

до 113

преди 4 години

още има докато станеш експерт, N95 е стандарт за САЩ, в Европа N95 - не се ползва! Така, че FFP3 клас маска ти трябва, цените в момента са спекулативни!!

99

Маска

преди 4 години

Писах, но са ми изострили коментара.Живея в чужбина. Маската която тук препоръчват и предпазва от респираторни инфекции е N 95. Тя е за многократна употреба, пере се. Има специални филтри и покрива плътно.. Има я по аптеките или си я поръчвате от нета.

98

числата днес

преди 4 години

100 умрели - това е добре, вчера бяха 142; нови болни - 2042 - не добре, вчера бяха под 2000 номите случай. с други думи епидемията си върви, забави се малко - само по около 2000 са новите случай на 24 часа, но 2000 по 2000 и вир става!

97

Анонимен

преди 4 години

От Китай маски в момента въобще не се внасят, те още от началото на епидемията бяха изкупени и в момента имат голям недостиг. Самите китайци ги поръчват от чужбина. Накакви хора от САЩ бяха писали в Ютюб, че на страниците на маските в американския Амазон има много въпроси от китайци, а тяхните поръчки с маски като никога са били анулирани, защото те изглежда изкупуват всички налични количества.

96

Дърт ерген

преди 4 години

Украинките са брутални........,много ги харесвам.

95

Анонимен

преди 4 години

О,не чакайте Бойко Борисов да вземе някакви мерки-той се интересува от магистрали,да получава награди да му се възхищават.Изобщо все неща които да му галят егото.В работата си имам един колега който се опитва да го копира като поведение-общо взето впечатлението е на глупав страхлив и силно комплексиран човек неспособен за нищо освен да се надува и прави на велик.И той бивша кука като вожда.Такива с лопата да ги ринеш за нищо не стават.

94

Анонимен

преди 4 години

Ми то трябва да купуваме американски стоки. Ми то по-добре шистова газ от цивилизовани американци които ядат печено барбекю отколкото стоки от китайци които ядат живи мишки! Ми то трябва да спрем да купуваме руска газ.

93

Руснак

преди 4 години

Поздрави за 99За неделя вечер добре си се подкарал..

92

Анонимен

преди 4 години

А Бойко Борисов кога ще дигне мерезето, кога ще ни дойде някой да ни го дигне мерезето?

91

Анонимен

преди 4 години

Този вирус е заради яденето на живи животни. Не случайно най-много случаи има в Китай, а в Европа във Франция, даже във Франция има една жертва, французите ядат живи миди и буболечки които мърдат в сиренето мимолет което се смята за френски деликатес, а на мидите капват лимонов сок и мидата трябва да трепне да се уверят, че е жива преди да я изядат.

90

Godt

преди 4 години

Ми то летище София и всички митници са като разграден двор. Няма термо камери ни тестове и всичко си се внася. Министерство на здравеопазването пак спи.

89

Анализатор

преди 4 години

Тези нашите умници от НЗИ, РЗИ и прочие още ли не са разбрали, че всеки идващ от Китай трябва да се карантинира и изследва за 2019-nCov....?