8

Анонимен

преди 4 години

Като ги направите 5000 лв на лекар на месец тогава ги търсете младите лекари.

7

34,72 лева

преди 4 години

Еее..ааси "стимулирането"!!!На краставичар краставици да продаваш.На ескимос хладилник.На африканец печка.Хвала, на такЪви стимуланти!

6

Дядо Коледомраз

преди 4 години

ХА-ХА-ХА, ХО-ХО-ХО, ХИ-ХИ-ХИИИ!!!А аз наивникът, отначало като прочетох си помислих, че заделят по 5 000 лева месечна добавка КЪМ ЗАПЛАТАТА на всеки лекар!!!Леле, мале, срам...

5

Наблюдател до 4

преди 4 години

"В момента болницата има сключени договори с 12 стажант - лекари и студенти, чиито такси за обучение плаща."Сумата е за 12 месеца за 12 души. Получава се стимулиране в размер на 34.72 лева на месец на човек.

4

Анонимен

преди 4 години

Много обичам такива дизинформиращи статии. 5000 лв. на месец, година, на човек.

3

СЪВЕТот лекар

преди 4 години

Бягайте и се спасявайте. Аз съжалявам, че останах. Младите в Германия ги чакат с отворени обятия и им дават заплати от 3000 Е.

2

д-р Ох Боли

преди 4 години

За да специализираш, трябва вече да си лекар, а не бъдещ медик. А с тия 5 000 (пет хиляди) лева за 12 човека са направо смешни.Колегите ще ги посъветвам да бягат далеч от такива места. Г. Оряховица няма нужда от болница. Трябва да се закрие. Ще затъва, вие не искате да затъвате с нея. Това за вас е кариерна деградация, а не развитие

1

Решението е

преди 4 години

Спиране помощите на онези млади и здрави и многоуважаеми здрави и прави "дискриминирани" граждани, дето не учат и не работят и упражняват спортове като "биене на лекари" и други "полезни занимания", като кражби и убийства на нормални хора.Иначе с тези 5 000 за квартира и транспортни разходи /не казвате годишно, или месечно/ пак ще лишите контингента от любимите им занимания. Демек лекари няма да има.