49

Анонимен

преди 4 години

Най-великата страна! Vive la France!

48

тя

преди 4 години

Ще предпочетат Русия , защото са много по- коректен партньор от САЩ ! Сърбаха "попарата" на американците !

47

Генерал де Гол

преди 4 години

Ходи до Москва и му показаха къде са прицелени ракетите. Когато се прибра във Франция първата му работа беше да изгони щабквартирата на НАТО и да излезе от съюза. Тогава каза, че иска Европа от Атлантика до Урал. Спретнаха му няколко десетки покушения.

46

Анонимен

преди 4 години

"Разбирам предизвикателното поведение на нашите партньори. Не се сърдя, но знам, че. . . това не е политика, а напълно неефикасна система", каза Макрон на Мюнхенската конференция по сигурността.--------------------------------------Под "партньори" дали има предвид наглосаксите и пиндостанците?

45

Генерал де Гол

преди 4 години

"Руснаците никога няма да бъдат щастливи, ако знаят, че някой живее по-добре от тях. И понеже те не са способни на прогрес, злобата и фрустрацията са тяхно постоянно душевно състояние."

44

Анонимен

преди 4 години

Този човек изглежда мекушав.За политиката трябват сурови хора,готови да се жертват в името на идеалите си.А какви са политиците днес? Хора без идеали,без собствено мислене и идеи.Абе кукли на конци са до един.Вземете пример от Александър Македонси.Може да е бил гей,но е бил човек на място.Даже е убил и баща си.Неговите наследници днес в република северна македония,се гордеят с този политик и пилководец.

43

Анонимен

преди 4 години

Русия държи ресурсите,и командва Парада,Даже командва и гей-парада.Ако не са другарите от Кремлин,гледайте какво ще се случи в Масквата и в Ленинграда.Ще се появят четвъртополови там.Най-многобройната орда е баш там.За това ги гонят и бият като се събират.Всичките нападения срещу ,,различните'' се организират от държавата.

42

Анонимен

преди 4 години

Тоя лалугер успя да стане антипатичен на цяла Франция леви десни че и на либералите пулисе на Сащ Германия Англия и Източна Европа Италия ...сега се мъкне за рубли без да предлага нищо Абе по нищожен е и от Бареков и с подобно политическо бъдеще

41

Коментар

преди 4 години

И Сащ и ЕС принтират яко валута без покритие! Знаете ли какво означава това??!!Е сигурно тези с поне средно ниво на сивото вещество са се досетили!Когато живееш на кредит, т.е. ползваш блага, които не са твои, и не успееш да ги върнеш, а държавата не си ги търси и принтира още и още, това неминуемо води до надуване на огромен финансов балон и пълен крах и световна криза!Като кажете, че Русия била бедна, пък Сащ били богати е все едно да успеете да оцелеете с криптовалута през 18ти век!!!

40

До 45

преди 4 години

Да, в официалната статистика която цитираш пише че Русия единствената страна на света където традиционно се пие течност за чистачки, одеколони и антифриз ;)Но за там това е нормално ;)

39

Питър

преди 4 години

Вярно, че в Русия емигрират само бедняци от бившите ССР и много китайци, разбира се.Никой нормален не отива да живее в Русия.

38

Питър

преди 4 години

До Анонимен 38Като ги приказвате такива, не ви ли идва наум, че има и статистики и пр. В последния официален доклад за миграцията Русия е на четвърто място в света по прием на имигранти. Допреди това е втора, но в последната класация Саудитска Арабия и Германия са преди нея, заради приема на бежанци от войните. Аман от малограмотни и недочели недоклатеници

37

До 41

преди 4 години

Твоята родилка не мисли така ;)

36

Анонимен

преди 4 години

Русия е най-големият враг на България и целия свят!

35

Анонимен

преди 4 години

Къде бягат руснаците - в лошите ЕС и САЩ ;)Значи в Русия не става за живеене ;)Всички искат в ЕС и САЩ.Щом руснаците бягат и в България ... значи сме мнооого по-добре от Северная Ниггерия :)))

34

Анонимен

преди 4 години

До бгДобиче, Русия ни освободи, създаде Третата Българска държава, създаде и въоръжи войската й, създаде администрация, банки. В Русия се изучиха хиляди българчета.Враг ли? Наместо да дрищиш тук, излез на улицата и говори, говори! Ама не ти стиска, лаjно!

33

Питър

преди 4 години

Каквато и да е причината, обединена Европа, сътрудничеща си с Русия, Китай и съответно целия свят е кошмарът за чичковците с пурите, дето дърпат конците на двата оранжеви англосаксонски парцала.... Макрон ако я кара така, може да спаси света от американската проказа.... Защото ако не успее, и със света е свършено. Или поне с нашата цивилизация... На Меркел мигрантите хич не са нейни, а на Чичо Сам, вие си правите изводите нататък

32

Пижо

преди 4 години

Американският посланик в Париж още ли не му е сложил черен печат за влизане в САЩ? Не е ли наредил на френската съдебна система да го разследва?

31

Пачо

преди 4 години

Какво ли му направи Путин на тоя

30

Анонимен

преди 4 години

затова и Путин удари едно рамо на Тръмп.Не може само хора като Обама да се мъчат да оправят бакиите на целият свят. САЩ също си има черните офце, т.е Тръмп... затова и доверието към САЩ спада и ще се засили на изток.Сащ са в шах и мат в момента. цялата им външна политика е провалена. Щом обещават визи на българите значи са ударили дъното.