27

Анонимен

преди 4 години

Hякой знае ли какво става в Cеверна Kорея

26

Анонимен

преди 4 години

Ама не пий много на веднъж. Не повече от 60мл от твоята ракия.Макс. 20грама чист спирт.

25

въпрос ?

преди 4 години

Ракията ми е 55 градуса-какво ще стане с вируса при това положение ?? Въпросът ми е сериозен към запознатите ?

24

Анонимен

преди 4 години

ФАЩ трябва да бъдат съдени за масово убийство.

23

Анонимен

преди 4 години

Истерия някаква измислена, за да смаже Китай. Само че Китай не се дава. Вирусът според статистиката е по-малко опасен от грипа. Няма причина за тази истерия. В България например хората не се ваксинират срещу грип, което значи, че цяла зима разнасяме вируси със самолетите. Никой не ни дебне с камери и не ни вкарва в карантина за по 2 седмици ако имаме температура. Всичко това е контролирана истерия. В ЕС се отменят големи събития заради вируса, което е абсурд.

22

H

преди 4 години

Ако вируса беше на друго място, а не в Китай, нямаше да удържат положението! Само Китай има ресурса да организира и се справи със ситуацията! Просто системата на управление е по-добра , отколкото в другите държави!

21

Анонимен

преди 4 години

Спомням си как Вермахта пробута фалшиви списъци на шпиони в савецката армия, а Сталин си мислеше че неговото разузнаване е било успешено и разстреля 30-40 хиляди офицери по списък. Поне така пише Ото Скорцени в книгата си.

20

Анонимен

преди 4 години

Или са им подарили вирусни проби от щама "Троянски кон".

19

Анонимен

преди 4 години

"Китайското биооръжие" срещу собствения си народ?!? По-скоро са откраднали генетично оръжие от приятелите, но са го испуснали.

18

Анонимен

преди 4 години

Китайското биооръжие настъпва на виетнамска земя, от вчера под карантина са поставени населени места само на 20 мили от Ханой, единствено Япония за сега се бори със заразата, при това с не особено добър резултат

17

Анонимен

преди 4 години

Ми, не може да има само растеж. Един ден спирачките блокират и всичко почва от начало. Китай не е изключение.

16

Анонимен

преди 4 години

Тоя коронавирус настъпи Китай по мазола. Страната в момента е блокирана и производството е намалено с 30% това се вижда от спада на внос на горива. За да не се сринат борсите което ще доведе до панически срив на банки и ефект на доминото правителството извади от резерва 200 милиарда долара за да поддържа нормална борсова търговия. Това е временна мярка и след седмица ако не се възстанови производството ще трябват нови 200 милиарда долара. Съвсем неясна е каква ще ситуацията след месец.

15

Анонимен

преди 4 години

Не са щатите, партийците използвпт ситуацията да прочистят неудобните.

14

Анонимен

преди 4 години

10 Така е другарю руски, Щатите са десетилетия напред в медицината и фармацията пред останалите! Докато " здравната система" на Читай се гърчи за обикновени маски и аспирин, Америка вече лекува заразените с китайското биоръжие свои граждани! А за руски еничари изобщо няма да има ваксина, почивайте в мир с братския ви СПИНвирус!

13

Анонимен

преди 4 години

Комунистическа клоака да крие истинат за сериозен проблем? Никога не е било това...

12

Анонимен

преди 4 години

Тоз откри топлата вода ...

11

Анонимен

преди 4 години

За китайския вирус разбираме, информират ни. А за местния грип? Няма никъде информация колко души в България са починали от усложнения след грип. Не само тази, никоя година не пишат.В чуждоезични медии има информация, че починалите от китайския вирус са около 80% хора над 60-годишна възраст със съпътстващи заболявания. Никъде няма разбивки по възраст, анализ на цялостното състояние. Сведенията за излекувани се подминават, а щом повечето са излекувани, значи е въпрос И на обща имунна система.

10

АнонимеН

преди 4 години

ВСИЧКИ КОИТО ЗАЛОЖИХА, ЧЕ ОТ ФАЩ СА ПУСНАЛИ ВИРУСА ПОЗНАХА!!!!5 ФАРМАЦЕВТИЧНИ КОМПАНИИ ОТ ФАЩ СА ВЕЧЕ ГОТОВИ СЪС ВАКСИНАТА НО НЕ МОЖЕЛО СЕГА ДА Я ПУСНАТ ОЩЕ ЩОТО ОЧАКВАЛИ МНОГО ПОВЕЧЕ ХОРА ДА СЕ ЗАРАЗЯТ И НАСЕЛЕНИЕТО ДА Е МНОГО ПО ИЗПЛАШЕНО И ЗАТОВА ЩЕ СЕ ПРОДАВА ВАКСИНАТА ПРЕЗ НОЕМВРИ 2020-ТА ГОДИНА В 100-ЦИ МИЛИОНИ БРОЙКИ! ОЧАКВАНИТЕ ПЕЧАЛБИ ЩЕ СА ЗА МИЛИАРДИ ДОЛАРИ! ЕТО ТАКА СЕ ПРАВЯТ ПАРИ! ПУСКАШ И ПОСЛЕ ДАВАШ ЛЕКА ЩОТО ВЕЧЕ ГО ИМАШ ГОТОВ!

9

АНТИ

преди 4 години

Много е опасен virUSA !

8

Др. Ах

преди 4 години

Пия по малко ракия (50-100мл) всяка вечер докато трае епидемията. Алкохола активира производството на ензими в черния дроб и съм защитен на 100%. Но, повече алкохол обръща реакцията и вреди!