59

Мен

преди 4 години

Големите заплати са на запад няма за ко да си губите времето в ***

58

Баровеца-СФ

преди 4 години

Не съм привърженик на комунизма ,но за съжаление 58 е прав!

57

Анонимен

преди 4 години

Добре къде са тия обяви за работа? Просто на местата с големи заплати има доходоносни предприятия като АЕЦ, ТЕЦ, Златна мина и т.н.

56

много жалко

преди 4 години

Тя пък социалистическата индустрия беше една ...Най-ценното беше а намериш някой дето излиза "навън" че да ти донесе нещо вносно.Сега виним приватизаторите от БСП че изнасяли всичко за скрап или горели *** в ТЕЦ овете, но явно и те не я ценят . . .

55

Анонимен

преди 4 години

ааа то трябвало промишленостверно ли бре ами ако не бяха ония мръсните комунисти да я направят какво щухме да правимслед като 30 години рушим и затваряме принудително и още имасамо блоковете на аеца бяхо 6ако не бяха затворили последните 2 сега не само щяхме да изнасяме електроенергияно нямаше и да ни тровят американските марици на които богатите българи плащат 5 пъти по-скъп ток от аеца

54

Статист

преди 4 години

Шефа на завода зима 50 000лв. на месецЗам. шефа на завода зима 20 000лв.Шефа на борда на шефовете: 15 000лв.На шефа на борда на шефовете, заместника: 10 000лв.Адвокат+счетоводители = 5 000лв.100 човека бачкатори зимат по 800лв. = 80 000лвСредно на тиква = 1698лв. заплата. Па добре е, а?

53

камилчета и мисирки

преди 4 години

Баце ли ви излъга камилчета и *** че само в софия се произвежда БВП на РБ ха ха ха от софия по платено няма хаха ха ......

52

Анонимен

преди 4 години

Заплатите в Пловдив нямат нищо общо с тези в София. Просто градът събра почти цяла Южна България, но всичко по-кадърно се изнася към София за повече пари.

51

Кратун

преди 4 години

Кво стана с водата в Перник? Пуснаха ли я?

50

аз-ът

преди 4 години

Четох за едни дето щели да станат първото в света - стартъп село... Демек ... намайкасикньово - програмист до програмиста ! Мила моя майно льо.... Не съм се смял от години така....

49

аз-ът

преди 4 години

абе глупости на търкалета! Поредния медиен кьорфишек целящ да предизвика полемика по споровете, интерес по сайтетата и най вече цък-цък по страничките, зер рекламодателите гледат такива неща...Кои общини са по-добре от София? На майкаситрънково където има ЕДИН завод? Който ако утре си оберат крушите по каквато и да е причина - всичкото това "богата община" ги гледаш как ще си ядат галошите?АРЕ НЕ МЕ МЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С ГЛУПОСТИТЕ СИ БЕ !

48

Анонимен

преди 4 години

Колко е заплатата на една сервитьорка или продавачка в Челопеч или Девня?Голямата заплата на работещия в един завод значи ли, че всички в градчето получават големи заплати колкото него?Много пропагандни твърдения!

47

Василев

преди 4 години

Селяни прости, колко пъти да ви казвам, че вие живеете под ционистко робство, при които управляват офшорните банки и корпорации, и заради това атакуват президента, защото посочи истинските проблеми на държавата как се източва и ограбва!Нацелиха го и го обезвредиха, защото компромати има почти за всички политици на висок пост!Няма безгрешни хора и той е оа.кан, защото е използвал държавната хазна, за да задоволи егото на любовницата си!Ние трябва да избираме от двете злини, коя е по-малка!ЦРУ

46

Анонимен

преди 4 години

До 47Пространно изследване, от което се разбира, че Андрешко получава повече отколкото произвежда.

45

Анонимен

преди 4 години

Най големи заплати и най големи данъци дава гелосаното Кире, то и за това се мъчи да казва ко ще ства в държавата.

44

Анонимен

преди 4 години

Пространно изследване, което показва единствено че във всички общини месечният доход не надминава необходимият за издръжка доход.

43

Анонимен

преди 4 години

До 43Статията е пропуснала, а ти също, да спомене "Нефтохим" !Нали в "Нефтохим" от суровина произвеждаме краен продукт.Къде е печалбата на тази рафинерия, като се знае, че и данък не плаща !?А и в предоставената статистика за най-високи доходи в България липсва този руски анклав !

42

!

преди 4 години

Аз подкрепям г-н Борисов. Всичко това е благодарение на г-н Борисов и ГЕРБ и на тяхната вече десет годишна политика обърната към хората. Какво прави червения президент НИЩО. Поредни факт че България на г-н Борисов върви в правилната посока.

41

seira

преди 4 години

"ОФИЦИАЛНАТА СТАТИСТИКА" (ИНФОРМАЦИЯ) - ВЕРЕН СБОР ОТ НЕВЕРНИ ДАННИ!НАРОДЕ!!!!!

40

Василев

преди 4 години

До Анонимен!!!Въпросът е защо българската държава не го произвежда или български съвестни частни бизнесмени, и това е най-малкото което да бъде в полза, защото печалбата ще остава в България, още по-важното е български фирми да произвеждат тези суровини и пак български заводи и фабрики, да ги усвояват и да произвеждат краен продукт!Животът е жесток селяни прости!Селя.ндури едно време сте спали и блеели. а днес ми се отваряте за дискусии, в които никога не може да разберете истината!Бойел!ЦРУ