9

Бижутер

преди 4 години

Какво ли не казват хората за да се рекламират.. Синтетичните диаманти нямат емоционалния заряд на натуралните и няма как да го имат. А това с кървавите диаманти е тотален смях. Малките Диаманти за масовата бижутерия, до 1 карат просто няма как да са кървави :) по простата причина, че в конфликтните райони се добиват от наносни слоеве, а не по кимберлитов път чрез дълбоки мини.

8

Ами

преди 4 години

То всичко е менте .Не искам да ми подаряват и диаманти менте.

7

Анонимен

преди 4 години

От десетилетия вече холивудските звезди заблестяха със смели атрибути от семпли мъниста, като не липсват и сваровски, разбира се.Диамантите все още поддържат, в овехтял стил, блясъка на кралските корони и др кралскиблясъци, будещи възхита у кого ли.

6

факт

преди 4 години

Добивът на диаманти е в рудници или мини. Този говори нелепици, изкуствените диаманти се синтезират в камери под високо налягане и температура, с помощта на платинени люспи за ядро... В град Крън има завод за промишлени диаманти и твърди пластини. Фирма Суперабразив . За да се ползват като част от бижута трябва задължително да покриват изискванията за прозрачност, цвят, чистота и качествено фасетиране и обработка.

5

Анонимен

преди 4 години

А сега ми кажете защо да купувам такъв диамант, като му се понижава цена след време.

4

Анонимен

преди 4 години

Изкуствените диаманти ни дават добра енергия, а естествените диаманти са енергийни вампири.

3

Анонимен

преди 4 години

Етикет:Съдържание - 100 процента въглерод. Не изгаряй, пази от топлина, не увеличавай въглеродните емисии.

2

Анонимен

преди 4 години

абе от естественото по хубаво няма

1

Анонимен

преди 4 години

Предпочитани защото са в пъти по-евтини ...