18

Тодор Ш

преди 4 години

Тая па! Блокирал съм те от оператора, оди се пери.

17

Анонимен

преди 4 години

Азиатско влияние.Ако се погледне даже повърхностно китайска или японска, корейска, индийска .. традиция, ще се видят задължителни манипулации, деформиращи живия образ и тяло, с наклонност към статичност и безизразност.При мъжете -всички не в първа младост помним,че всички китайски държавни ръководители задължително бяха с боядисани коси.Може и да цели да покаже владеене на времето и емоциите.При африканците-обратно: деформациите наблягат на емоционалната изразителност и времевата съответност

16

Анонимен

преди 4 години

Докторчето замечтано гледа водещия и си мисли как му ляга под ножа.

15

Цецо Мен

преди 4 години

В София има толкова козметични студиа, което говори достатъчно. По медии и т.н. се говори за фигура, диета, процедури и д.р. Енчев. Облъчването е като с хазарта. И двете са човешки слабости и при положение, че постоянно се промотират, рекламират и ги има на всеки ъгъл. Човек може да се изкуши. А ако човек ви харесва предимно заради външността очаквайте да бъдете сменени рано или късно. Винаги ше има някой или някоя по-добре изглеждащ. Обичайте се и се уважавайте.

14

Анонимен

преди 4 години

Опира до манталитет и суета. Мен вече нвколко приятелки ме навиват за ботокс... колко бързо било и как съм щяла да сваля 5 години без гневна бръчка между веждите. Еми аз не искам да си свалям от годините и да се правя зорлем на млада. С бръчки, без бръчки ако харесам на някого няма да са му проблем.

13

бай Тъпчо

преди 4 години

Абе на тия дето си сменят фасона трябва по още два крака да им тургат бе, всичко друго си им и е на лице

12

Анонимен

преди 4 години

До ПрофесионанистАми обръсни си главата и си вземи очила с по-хубави рамки.

11

Анонимен

преди 4 години

*** си остава генетично *** ,дори и да и сложат глава и виме на крава.Кравите да не се чудят после защо раждат маймуни.Същото важи и за инвитро-то.Природата е решила ,че имаш дефектен ген и не ти дава шанс да го продължиш с размножаване .

10

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно! хаха

9

Анонимен

преди 4 години

Е нали сме равностойни полове вече, какво се изненадват.Утре други ден да не се учудите като всички миньори са жени, само казвам

8

Анонимен

преди 4 години

Само *** може да вярват как Холивуд доказали, че годините не им се отразяват. Претенциите и лицемерните преструвки не се равняват на реалност. На всички ни се иска да изглеждаме цял живот като 25-годишни, ама няма как.Или другата глупост за спиране на потенето под мишниците. Да тушираш евентуалната миризма да, ама да спреш изцяло самото изпотяване... нека да го стори това тази д-р Самер Шокър и после да не се чуди, като тялото й се срине от невъзможност да поддържа температурата си.

7

Професионанист

преди 4 години

Аз като съм плешив с очила, какво ги интересува жените, че имам здрав стомах и не съм боледувал от 15 години? Или, че съм висок и снажен? За това само интернет да има и това е.

6

Бай Митьо

преди 4 години

Абе аз докато не видя майката на момето не ме хваща вяра. Ако майката е трътлек, всичко е ясно. Въпрос на време е.

5

Sichtpunkt

преди 4 години

Руските транджендъри обявиха публично своя брак и *** изпадна в потрес, как може някой да ги изпревари с Медведев!Източник RTL.DE

4

8 инчов бог

преди 4 години

с тяло на Аполон - който е с Дефектно ДНК, каквото и да прави нищо не може да постигне, а децата му, ще са още по-грозни, щото от двама грозни, детето е грозно на Квадрат!

3

Анонимен

преди 4 години

Скъпо е да си глупав.

2

Анонимен

преди 4 години

Подобни операции са приемливи, ако причината за тях са обезобразяване след злополука или някакъв много голям комплекс, който ти пречи да общуваш номрлано. Всичко друго е глупост и не е оправдано да се прави.

1

Чукундур

преди 4 години

Простотията е безгранична!