20

само питам

преди 4 години

И религията ли ще си смени? Индуист ли ще става? Или пък Шаман да размахва кости да чисти енергии ,за да го дават по телевизията?

19

Анонимен

преди 4 години

проблем, но не се води на УЧЕТ в пловдивския психодиспансербраво паФкабраво гъБълоФ

18

Анонимен

преди 4 години

Кришна-Хари още помни като е бил малък в корема на майка си, как баща му редовно идвал и го гледал с едното си око.

17

555

преди 4 години

Значи в днешно време пола си можеш да смениш, но видиш ли името - не може. Странна работа...

16

Аз

преди 4 години

Що да го прави по трудния начин човека. Направо да се кръсти Перко Наумов. Родно, познато,любимо....

15

Анонимен

преди 4 години

Не, абсурд да е хахо тоя..

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 15Тъ.пак! Има учени, които вярват и не отричат Бога. Блез Паскал е учен , но и вярващ. Менделеев също е вярващ православен християнин.

13

Анонимен

преди 4 години

Въпросният човек може да е луд, ама като гледам коментарите и в тях не спира да пише един който е за диагноза.

12

Анонимен

преди 4 години

Ние образование хора не сме чели нито корана нито библията мой - това го оставяме за невежите които не вярват в науката а в неща измислени от силните на деня за да могат да контролират такива невежи като теб, вижда се, че доста успешно са се справили в годините.

11

Анонимен

преди 4 години

Виждам, че си му голям фен - може да се обрезеш като него и ти ! Нещо пак пропусна тази подробност.

10

Алоо

преди 4 години

Изперкаха хората, ей.

9

Анонимен

преди 4 години

Корана се пише повече за Спасителя Господ Иисус Христос, а за Мохамед се пише, че той е ***.дофил, шизофреник, епилептик и син на ПРОСТИ НЕОБРАЗОВАНИ родители и е произхождал от ПРОСТОЛЮДИЕТО.

8

Анонимен

преди 4 години

Кришна е обикновен човек, грешник, измамник,лъжец, развратник ( правил е секс с повече от 10 000 пастирки) , погледнете и снимката към тази статия - га.дост и гну.сотия!

7

Анонимен

преди 4 години

До До 3Христос е евреин и произхожда от най - знатния Род - Той по Майчина Линия е с Царска Кръв и Произход ( От Давидовия Род и Дом) и и с Първосвещеническо Потекло. Спасителя НЯМА нищо общо с арабите и мюсюлманите - тяхната измислена " вяра" е от 7 век , а в Корана се пише повече за Спасителя Господ иисус Христос, а за Мохамед се пише, че той е ***.дофил, шизофреник, епилептик и син на ПРОСТИ НЕОБРАЗОВАНИ родители и е произхождал от ПРОСТОЛЮДИЕТО.

6

факт

преди 4 години

Помакоград/Туркоград/Цихганоград,/Бежанецоград едно време имаше бая изпушили кришна съзнания. Мотаеха се на Централна гара

5

Анонимен

преди 4 години

Продължение от коментар номер 3Трето - Името Хари е английско европейско име ( което произхожда от името на един английски крал Хенри VIII ) и НЯМА нищо общо с индуизма, индийците, индийските имена!Четвърто - съчетанието между европейски и индийски имена е отвратително! Пето - Браво на Община Пловдив, че са отказали да изпълнят желанието на такъв ненормалник и откачалка ! На този му трябва спешна психиатрична помощ и експертиза!

4

До 3

преди 4 години

Да беше допълнил, че е евреин и като всички тях и той е обрязан като си толкова информиран, или тактично пропусна тази малка подробност !

3

Анонимен

преди 4 години

Боко отдавна ни прекръсти на овце!

2

Анонимен

преди 4 години

Гнycнa статия! Първо - Господ Бог и Спасител Иисус Христос НИКОГА не е бил в Индия и Той НЯМА нищо общо с индийците, нито с техните индийски езически суеверия и глупости! Той НЯМА нищо общо с измамника, лъжеца и развратника Кришна, който е правил секс с повече от 10 000 пастирки! Индийците са тъ.мо.кожи а от тях произхождат и най- долната индийска каста - ромите!Второ - в корана мюсюлманите наричат нашия Бог и Спасител Иисус Христос - Иса, жалкото е, че не вярват в Него.

1

Наблюдател

преди 4 години

Да се кръсти Принц Хари и да се кандидатира за крал на Англия.