36

Бау

преди 4 години

И с какво са по-различни от "православните и християнски" глпупости точно ? :D

35

Анонимен

преди 4 години

До SSЯ обясни с думи прости, що е това "европейски ценности" и с какво се яде!Едно време имаше едни други щампи, ама сегашните надминаха всичко мислимо и немислимо!Бих изпитал, ама пред камерите на някоя ТВ Цвета Караянчева за:Географията на Европа.За историята на Европа.За Рембранд, Рубенс, Ван Дайк, Терборх, Джото, Тинторето, Ботичели, Теотокопули, Гойя, Веласкес, Пикасо, Енгр, Вато, Писаро, Гоген, Тулуз-Лотрек, Мане, Моне, Дюрер...За Софокъл, Еврипид, Казандзакис, Хесе, Ман, Бергсон,

34

Юнал Джемилов

преди 4 години

ЛЯ ИЛЛЯХЕ ИЛЛЯЛЛЯХ Ясен ли съм ясен ли

33

Анонимен

преди 4 години

И да дойде и да не дойде все тая. Справедливост няма: каквото на Небето, такова и на Земята навсякъде шуробаджанащина. За едни цял живот вилата на врата: изпитания, за други широко около врата! И апостол Павел е казал, че Бог е създал едни хора като съдове за почетна употреба, а други за чупене, предмет на гнева Му.Да има какво да троши като се разгневи на почетните си създания. Да си го изкара на другите нещастници.

32

факт

преди 4 години

Христос ще дойде скоро. Агитиращите да отидат в турските градове и села- Кърджали, Силистра, Разград, Добрич, Шумен, Бургас,

31

Крива слива

преди 4 години

Православие, кривосливие, една бабка е разлепила из целия град някакви агитационни материали против сатаната, изобразен като черен козел(в анфас) със зелени очи.И това е от няколко години.А, и поповете от църквата си паркират таратайките на тротоара на центъра, което мисля, че беше един от смъртните грехове.

30

SS

преди 4 години

Не вярвайте ,че Исус ще се завърне ,а в европейските ценостти.

29

Анонимен

преди 4 години

Неможе насила да накарат някои да повярват че Бог го има и че скоро ще дойде. Насила хубост нестава. Които са вярващи и са прочели Библият знаят че Бог ни праща изпитания. Това което се случва с природата е предизвестие от Бог. Пише го черно на бяло в Библията за последните дни преди свършека и за идването на Божият син. Вярващите сме подготвени за този неизвестен на никому ден. Да му мислят Атеистите и тези които уж са вярващи ама само на думи.

28

Odpo

преди 4 години

Луди колко искаш... ХОРА ДЯДО КОЛЕДА ЩЕ СЕ ПОЯВИ НА 14 ФЕВРУАРИ, БЪДЕТЕ ПОДГОТВЕНИ С ВИНО И МЕЗЕТА ХАХАХА

27

АнонимеН

преди 4 години

СЪС КАКВО ТЕЗИ СЕКТИ СА ПО-ЛОШИ ОТ БОРИСОВ И ГЕРБ КОИТО СЕ СКЪСАХА ДА ЛЪЖАТ С ПРЕДИЗБОРНИТЕ СИ ОБЕЩАНИЯ!!!!

26

Люк Скаймокър

преди 4 години

Айде юруш вкупом към минаретата и на православните отчета БеЕмВетата.

25

в НРБ радиоточките

преди 4 години

вършеха много по-добра работа за насаждане на 'вярата в утрешния ден' и той дойде - след 1989 г. лъснаха крадливите заддници на комунистическата номенклатурка, която от кървав експроприатор изведнъж се превърна в алчен приватизатор, закачи златно кръсче на врата и от антихрист се превърна във вопиюш христиенин (православен като Вовка путин) и жадно започна да засмуква религиозния опиум.Май дойде време за нова експроприация, този път от крадливите комунисти, семействата на които станаха изедници

24

Анонимен

преди 4 години

Демокрацията дойде с пирамидите, сектите, чалгата. Нелъганият социалистически народ трябваше да научи номерата и лъжите на капитализма отново.

23

Анонимен

преди 4 години

До ПравославенМиналата седмица или по-миналата, не помня точно, Боко се перчеше, че е набутал България в някакъв алианс засвобода на религиите, учреден от САЩ!Какво очаквате сега - де що има *** ще се тръшне тук, така че, ако цитираме бифшия ни външен министър-евреин - "майната му на православието"!

22

анатемосан

преди 4 години

Всички религиозни материали са с доста съмнително съдържание. От Ноевия ковчег с всичките животни (как са са спасили растенията не се споменава) до превръщането на вода във вино (има известни доказателства, че в някои кръчми, предлагащи наливно вино има някакви успехи в това начинание).

21

Анонимен

преди 4 години

ох бедна ви е фантазията какво ви чака и предстои а то се случва вечеда уточня православен християнин съм и вярвам в господа. исуса христа

20

сведущ

преди 4 години

Христос ще се завърне тогава, когато хората заживеят по християнски, което не означава, да палят свещи.Не този, който ми вика "Господи, Господи!", а онзи, който изпълнява волята на Отца ми.

19

Православен

преди 4 години

Почти в цяла Европа сектата "Свидетели на Йехова" е забранена, в България не! Сектантите и са изключително нахални в пропагандата си. В Смолян групата е от доста години /повечето жени/ и непрекъснато обикалят и звънят по апартаментите и досаждат с пропагандите си. Крайно време е БПЦ да поиска забраната на тях и други опасни секти!

18

Тра-ла-ла

преди 4 години

До опетковТи сектите ли ми защитаваш, бре, серсемино!Затова в БПЦ правят центрове за душевно лечение на увредени от сеткантските учения...Сус, бре!

17

POWEMETAL LION

преди 4 години

Само паур метъл! Да се изправим срещу злото яхнали еднорози и спасили принцесата! Слава на Исуса Христа! Спасил душите ни чрез светлина!