15

Посмали

преди 4 години

До Анонимен 14Нямаше такива неща ли?По-възрастните помнят!

14

Анонимен

преди 4 години

Относно човека с психични проблеми, толкова ли е трудно да се провери дали наистина е опериран и му липсва един бъбрек? Ако се окаже, че е така, тогава да питат брат му защо отрича? Защото човекът може да е "изчезнал" временно със знанието на близките си и парите за отнетия орган той изобщо да не ги е виждал.

13

Анонимен

преди 4 години

При демокрацията и пазарната икономика е така, отвличат, режат, взимат каквото им трябва. Това са не ви е соца, когато нямаше такива неща.

12

Анонимен

преди 4 години

Най-северната африканска държава - България.

11

нормален човек

преди 4 години

Идеално за нашите русофили.Може да им харижем цели рейсове с озверели русофили на турските клиники и там да си ги разфасоват кой бъбрек кой очи.....и ще си спестим новия 9-ти септември 2044-та година с внуци партизани..................................Ама после да не викаш, "Що *** бийти!"

10

Свещен Гущер

преди 4 години

Идеално за нашите русофили.Може да им харижем цели рейсове с озверели русофили на турските клиники и там да си ги разфасоват кой бъбрек кой очи.....и ще си спестим новия 9-ти септември 2044-та година с внуци партизани

9

Импекс

преди 4 години

*** e турцизмът за отпадаци.

8

Импекс

преди 4 години

Внасяме ***, изнасяме пари, мозъци, работна ръка, ***, органи.Ово е "демокрация, пазарна икономика и свободно движение на хора и капитали".

7

АНТИ

преди 4 години

Нали скачахте за капитализъм ?!Ето ви го - див, уродлив и хищнически капитализъм!Силния изяжда слабия, големия-малкия.

6

Активист на БКП

преди 4 години

Гарантирано от ГЕРБ ! Убийтва,изнасилвания,отвличания за органи,грабежи ! Това го нямаще при управлението на БКП !!!

5

Анонимен

преди 4 години

Властта и евроатлантиците ни лъжат, че живеем в европейска правова държава, член на Европейския съюз и НАТО.Каква е истината?Внасяме европейски ***, превърнали сме държавата в казино и донор.Лъсва грозната истина.

4

venix

преди 4 години

Ами напишете, че това е Аджъбадем! Или не е хубаво да се прави антиреклама на геноцидни фирми и още повече турски!

3

АнонимеН

преди 4 години

НЕЩАТА НЕ СА ТОЛКОВА ПРОСТИ КОЛКОТО ИЗГЛЕЖДАТ!!!ИМА ХОРА БОЛНИ ОТ ВСЯКАКВИ БОЛЕСТИ ДОРИ И МЛАДИТЕ!!! ОРГАНИТЕ ИМ СА НЕГОДНИ ЗА ТРАНСПЛАНТАЦИЯ!!!НА ОНЯ БОЛНИЯ НИЩО ЧУДНО БРАТ МУ ДА МУ Е СВИЛ БЪБРЕКА :D----------ЗА ДА ВИ СЕ СЛУЧИ ПОДОБНО НЕЩО ТРЯБВА НЯКОЙ ДА ЗНАЕ, ЧЕ СТЕ ЗДРАВИ НАЙ-МАЛКОТО!!! С ДВЕ ДУМИ НУЖНА Е ВЪТРЕШНА ИНФОРМАЦИЯ ОТ БОЛНИЦА ИЛИ КЛИНИКА КЪДЕТО СТЕ СЕ ЛЕКУВАЛИ!

2

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

Спомняте ли си битите французи в село Коиловци, а сетете се какво са скрили тук, и защо ги изнесоха без да кажат и дума. Трафик на органи в огромни размери

1

Анонимен

преди 4 години

А защо не казвате коя е турската клиника в София, да се знае?