52

муспи

преди 4 години

Има по лесен начин да се сложи край на 75 годишното робство от куршум в темето на Тиквата, - да се закрие Левски! Тогава червените ще си отидат доживотно в тяхното Белене, а Левски ще се окаже безсмъртен.

51

муспи

преди 4 години

До сокерес - Че ти си червено прасе, виж се в огледалото!

50

Гост

преди 4 години

Направих Една сметка,а тя е като видях в гугъл колко взема най-скъпо платения треньор по футбол за една година и парите му за колко време ги взема един работник с месечна заплата 1000лв на месец.Сметката беше 73г и се замислих,какви пари се въртят във футбола и защо страдат местните отбори?Все пак това е само една игра и нищо повече.

49

681

преди 4 години

Искам да се обърна към хората от провинцията, които искат да помогнат. Няма значение дали можете да дойдете на мач или не. Отивате два пъти в месеца до някоя бензиностанция на OMV и си купувате билет. Така стадиона и да е полупразен, касата ще е пълна.

48

VUNDI

преди 4 години

Пишат ли пишат оранжевите рибоци,та чак се пенят,хванали се на една фейк новина.

47

ЦСКА

преди 4 години

В скоро време ще се отвори работа на баба Дора синдичката.

46

ГРГРГ

преди 4 години

До Гошу 373- ДОГОВОР ЗА РЕКЛАМА4- ДАРЕНИЕ

45

Анонимен

преди 4 години

Ако е ефбет или някоя на ШИШИ не мерси ще ги изринем или аз спирам с бг футбола все още не съм се навел толкова.

44

НАП

преди 4 години

А кога ще се издължат на нас ???

43

Анонимен

преди 4 години

До грберска работаОоо и вие ако се оплачете... Фалирахте, вие си припознахте друг отбор, целия правилник смениха заради вас, дълговете ви потънаха в небитието и пак ревете ли ревете. Ако беше друго дружество, различно от мафиотския футбол до дупка, щяха да го преследват да си плати дълговете, а вас с 30 милиона ви пуснаха поживо поздраво да си ритате топка и да се правите на голямата работа, а за пенсионерите пари няма, щото такива като вас ги изяждат.

42

Анонимен

преди 4 години

Нещо като подставеното лице на Тирето, което плати емблемата ли?

41

Анонимен

преди 4 години

за да изкараш 9 милиона ако е честен бизнесмен са му нужни години и ето сега както си вървял и му паднала една саксия на главата и изведнъж решил парите събрани с години работа еи така безвъзмездно да ги даде на ЛЕВСКИ ХА ХА ХА няма такова нещо тези девет милиона евентуално някои ако ги даде са мръсни пари искарани с мошеничество и кражби с цел да му бъдат прикрити други големи далавери и накрая какво излиза хем въкът сит хем агнето цяло

40

Норге

преди 4 години

Братя Домусчиеви придобиват още един клуб и този път това е Левски. Навремето Лудогорец им излезе без пари, а сега си купуват Левски за 9 милиона. Честито на печелившите!

39

до Гошу

преди 4 години

Е как кой? Този който не иска да има ядосани агитки по улиците на столицата.

38

Тази фирма

преди 4 години

ли ще е новия оператор на Националната държавна лотария? Ще изплащат ли печалби от търкани талончета?

37

пирамидата

преди 4 години

ЗНАЧИ ПРАВЕТЕ СИ СМЕТКА КОЛКО """""ЗАКОНЕН"""" МУ Е БИЗНЕСА НА НОВИЯ СПОНСОР!

36

Гошу

преди 4 години

Интересно какво се има предвид в тази партенка под "наливам" пари?! В едно търговско дружество, каквото е и Левски, "наливането" на пари става или чрез допълнителна парична вноска по чл. 134 от ТЗ, което трябва да бъде извършено от съдружник или акционер /в случая Божков/ или чрез заем. Та кой луд ще даде заем на едно на практика фалирало дружество, с над 25 милиона дългове и действителен собсвеник който просто липсва на хоризонта??!

35

ПроСоТо

преди 4 години

До въпросуважаеми,парите,раздадени от Партията на верните членове през 1989-та /за да се "ориентират в новото пазарно пространство"/ бяха стотина МИЛИОНА долара...От както "свалихме Тато",в България се наляха ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ евра!!!!КЪДЕ ПОТЪНАХА тия пари бре?..Да са не изпариха?Щото двадесетина километра "магистрали","саниране" УЖ за един милиард,дори и хилядата джамии НЯМА КАК да погълнат толкова пари!!!!!!Всичко СЕ ОКРАДЕ!..а тия от куфарчетат ги изпраха отдавна,много отдавна..

34

Пералня "Герен&

преди 4 години

Сега някой ще ИЗПЕРЕ мpъcнитe си пари по този начин - елементарна схема. Първо "налива", после "източва" колкото се може в повече и изчезва.Честито!

33

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

Мъка , мъкааааааааааааа.....КОЛКО МНОГО МЪКА ИМА ПО ТОЯ ФУТБОЛЕН СВЯТ!!!