11

Анонимен

преди 4 години

Нация от пенсионери. Тази АКК само с грозотия би могла да предизвика световна война.

10

Анонимен

преди 4 години

След АКК ще дойде АК-12

9

Анонимен

преди 4 години

Последния голям държавник на Германия беше Хелмут Кол. Може да се каже че той беше архитекта на икономическия възход на ФРГ, а след това бащата на обединена Германия, след него свободно пропадане.

8

Нобел

преди 4 години

Франция и Германия са естествени врагове така е било така и ще бъде.Не може да са равни.Франция айо се засили става конкурент на Германия нещо което немците не искат.Ако не се засили ще бъде разкъсвана от протести и може би граждански стълкновения с тези все по-голям брой мигранти и свиваща се социална система.Немците също ислат мигранти а расистките източни области не ги искат.ЕС ке падне това е скоро при това!

7

Анонимен

преди 4 години

На Германия й трябва модерен трансджендър траверстит зелен хипстър фен на Тунберг изповядващ радикален ислям.

6

Анонимен

преди 4 години

Фридрих Мерц е политик от края на ерата Кол и надеждата на дясното крило на ХДС за прекъсване по нататъшната тотална феминизация на канцлерския пост в Германия !

5

Анонимен

преди 4 години

Това са приказки с цел гласове без покритие. И сега не е по-различно, държавното училище е задължително и всички деца на чужденци трябва да учат немски. Възрастни на социал също ги пращат на езикови курсове. А "обичаите, традициите и навиците й" е толкова мъгливо, че и самите германци ще се затруднят да разберат какво изобщо има предвид, да не говорим за такъв закон, който реално може да се прокара.

4

гаден популист, а

преди 4 години

"противоречивия термин "немска насочваща култура": в дебата той поиска чужденците в Германия да научат немски език и "да приемат обичаите, традициите и навиците й"."

3

Анонимен

преди 4 години

Защо? Германия е страна на мигранти. Както каза президента Щайнмайер, цвета на кожата или етноса не определя дали си германец или не. Германия ще продължи да приема милиони хора от всички краища на света и нищо не може да направите за да го спрете. Останалите страни от ЕС по маршрута са длъжни да проявят солидарност и да помагат на бежанците по трудния път към Германия. В противен случай ще има икономически наказания и затягане на коланите за двойкаджиите.

2

Анонимен

преди 4 години

Зависи! Ако спре глупостите на Меркел може.Ако не - не може! Германия по-добре да я няма, отколкото да продължава така!

1

Анонимен

преди 4 години

Това ли е новия фюрер на четвъртия райх. Франция трябва ЧАСТ ПО-СКОРО ДА НАПУСНЕ ЕС заедно с UK.