130

Анонимен

преди 4 години

те тоя ни обра и ни направи последна дупка на кавала и да си броиме стотинките за хляб

129

Анонимен

преди 4 години

И Президента викаше, Иване кажи си. Пак изпълзя от дупката.

128

Анонимен

преди 4 години

А на народа викаше на пролет да берат коприва. И от един келнер направи най големия банкер в България. Нема друга такава мутра. . Затова няма СДС в България. Ако имаше чест в него още да е на власт. *** се оказа един крадец.

127

Анонимен

преди 4 години

А помните фондациите на жените им. Там се плащаше рекетът. Бандит мръсен.

126

Анонимен

преди 4 години

След време ще се изучава за най големите крадци, откраднали повече от всички мутри в България. Костов и Софиянски. И унищожили СДС и мечтите на българския народ.

125

postradal pasi

преди 4 години

До РАДАН КЪНЕВ ХУЦПА, ХУЦПАааааааааааааа и хайде при еврогейците при юдеите с големите заплати , ха

124

postradal pasi

преди 4 години

До Анонимен няма страшно неговото папи радан кънев е пратено при евогейците като краставите магарета през девет баира се надушват

123

postradal pasi

преди 4 години

До РАДАН КЪНЕВ Я, кой се обади от кучкарника на костов, ха

122

БГ ЕВРОПЕЕЦ

преди 4 години

БРАВО КОСТОВ !!! След време УНСС ще се казва - " УНСС-Ив. Костов " !!! БРАВО КОСТОВ !....Има подписка сред миряните от Драгалевци / където живее Костов / ...Драгалевският монастир да се преименува на - " Монастир - Ив. Костов ".....след като се канонизира за СВЕТЕЦ - СПАСИТЕЛ на БГ от крадливите комунисти !

121

Анонимен

преди 4 години

зад решетките какви ли велики прозрения ще му дойдат, но няма да се извини на българската нация, защото не е такъв

120

анонимен - М

преди 4 години

Сега народа се държи беден умишлено за да не може да се предвижва,да пътува защото в противен случай всички ще се втурнат в София на национален процес. Нима ще търпите? на национален процес за забрана да се продава земя на чужденци,СЕТА,***,ядрени отпадъци,ИК,лева с евро във всички областни градове,който има възможност в София на 22.02.2020.г събота 12.00 ч. - да докажем на Костов,че и сега народа може да защити своята страна -БЪЛГАРИЯ.Обидени се народе и постигни целта си.ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТ.

119

Анонимен

преди 4 години

Тоя мошеник е виновен българите да гласуват за мадридския измамник. Унищожителните на СДС и България.

118

Анонимен

преди 4 години

И кой продаде Нефтохим на руснаците. Най печелившото предприятие. Не вярвайте на тоя. Без лична изгода не говори.

117

Миткалото

преди 4 години

Хората излизаха на улицата защото бяха задоволени от всяка една точка,ясла ,градина,здравеопазване,финансово осигурени ,от всяко нещо можеха да си изкарат пари,кой ти купува риба,пиле,хората отиваха когато има рибен ден да си купуват кебапчета ,пържоли,народа купуваше пържоли,ядеше амбарица,луканка кой ти гледа малотрайни колба си .Срамота беше да караш мотор,колело,колело само децата караха.Просто се чудеха какво да правят -в ресторантите хапваха какво ли не а сега стоят всичките на празна ясла

116

Анонимен

преди 4 години

А познайте кой подписа с американските централи и засекрети договорите. И още ги влачим и плащаме. Един *** измамник. Тоя отдавна трябваше да е в затвора.

115

77

преди 4 години

От затвора може ли да правиш изявления , този не беше ли там

114

миткалото

преди 4 години

Из цяла България ходехте да правите митинги а сега се оправдавате - така разбирахме така правехме.Шведски социализъм,германски ред,един ще работи от семейството ,няма да има детски градини а майките сами ще си възпитават и отглеждат децата.Лъжи,лъжи който лъже на въже.И тогава съм казвал -които дойде на власт всяка сутрин отваря тетрадката и чете какво трябва да се свърши днес -а от къде идва тетрадката ли ?от американското посолство.Няма мърдане ,дал си си *** -неизпълняваш ли отива дъщерята.

113

истина

преди 4 години

Ще има справедливост в България когато за този има разследване за КАТАСТРОФАЛНАТА му политика с с дълготрайни последствия . Е главен прокурор защо още спиш

112

Анонимен

преди 4 години

раздаде държавата, взе милиони

111

Бай

преди 4 години

Институцийте са като ***. Лаят, но не се хапят.