45

Анонимен

преди 4 години

Англия туби влияние в Европа заради Брекзит, а и не се знае какво ще стане с икономиката им. Шотландия и Сев. Ирландия са пред независимост, UK е пред разпад. Не ги броя вече за велика страна, а по-скоро за пудел на САЩ. Франция на Макрон доминира Европа и ако заедно с Германия се съюзят с Русия ще доминират света. Париж - Берлин - Москва = най-големия кошмар на САЩ и Англия.

44

Анонимен

преди 4 години

Vive la France! Най-великата страна!

43

Анонимен

преди 4 години

Германия не може да стъпи на малкия пръст на Франция в каквото и да било. Сбирщина лузъри загубили всички войни. Франция има по-силна армия, по-добра здравна система и по-голяма продължителност на живота. Французите работят по-малко, а изкарват колкото немци и анличани. Англия е първата френска колония.

42

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 27За твое сведение силата на една страна не се измерва с дневната надница, а със способността й да се защитава от външен враг, т.е въоръжението което притежава. А в това Русия е ненадмината.

41

Ха-ха

преди 4 години

До Анонимен 5Ти си голям смехурко! Казано мноооого меко. Значи вярваш, че с една ракета се унищожават 17 милиона квадратни километра!? Добре си....

40

Анонимен

преди 4 години

До страх ги еИ защо руснаците да си хабят 280 ракети за разни електростанции, когато им трябва само едно хиперзвуково оръжие с насочващи глави с точност до 3-4 метра !? Насочено на правилното място, а именно:Йелоустон или разлома Сан Андреас и Нов Мадрид. При втория случай САЩ са се разцепили и потънали в океана. Не стига, че са толкова уязвими в геофизическо отношение ами продължават да дават акъл на света, да санкционират, да манипулират.

39

Анонимен

преди 4 години

Макрон е лидера на Европа, Германия с тази смехотворна армия, застаряващо население и слаби политици никакъв лидер не може да бъде.

38

Анонимен

преди 4 години

Франция има силна армия, но френския президент се избира в Берлин. Макрон е от този тип хора, които носят кафето на Меркел, докато се правят на "лидери" пред телевизора. Единствената велика нация, която има топките да се протипостави на Германия и даже я е смазала в две световни войни е Великобритания. НАТО е в мозъчна смърт, ЕС е пред разпад.

37

Анонимен

преди 4 години

А Франция и Германия, кога ще започнат да бранят ЕС? То само с приказки нестава.Хем нищо не дават, хем само реват. Може ли да има обидинена Европа, без армия?Германия само богатее и се прави на ударена. Франция една идея подобре участва тук там.

36

Чичо

преди 4 години

НАТО съществува и ще продължава да съществува за да работи американската оржейна промишленост.Всички натовски държави са въоръжени с почти изцяло омериканско оборудване.САЩ работи,а всички останали са донори.

35

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Както се казваше едно време : "В казармата всички влизат различно умни и излизат еднакво тъ пи." Ти не правиш изключение"Е не си прав. Това важи само за тъй наречените чисто "КАШИШКИ" (Пехотинци) поделения(и то в ония диви райони на южната граница които се водеха буферни за отразяване на първи удар на вероятния противник). Дори в поделенията на строителни войски се научаваше на нещо практично(Занаят се краде не се учи - ако не се водиш по тази умна мисъл наистина си Т Ъ П).

34

Боби

преди 4 години

До Анонимен"От кои подводници ще ги изстрелят тези ракети бре? От онези дето се самоубиват като Курск ли? :))"Ех експерте1. 100м корвети(в миналото това е бил клас лидери на торпедни и артилерийски катери сега се счита че това е клас Океански Катери) клас Тарантул(още от СССР) и Тангарог носят по 8 ПКР П-800 Оникс или прословутите Калибри(1500км в класическо и 2500км в ядрено)2. Всички нови РФ подводници(дизелни и атомни) след 2010 носят в калибри изстрелвани през торпедните апарати

33

Боби

преди 4 години

До Анонимен"18-та в света по БВП и мин. месечна заплата колко дневната надница на един американец. Колко да е "силна" една държава като отделя 2% от БВП за здравеопазване?"Колко е Силна?До сега само РФ прати помощ на Китай за корона вируса...За миналата година РФ са произвели 79000 товарни вагони различни видове(Китай 67000, САЩ 50000)Получили са над 1000 ел машини, 300 дизели и 700 вагони за електрички + 2000 нови пътнически вагони вкл двуетажни.България е получила ???

32

Анонимен

преди 4 години

До агитпропСъгласен съм с всичко, което си написал, но ако приемем, че създател на руската държава е Иван Грозни (1533-1584), то по аналогия би трябвало да твърдим, че Германия е създадена преди 150 г. от Бисмарк.

31

Анонимен

преди 4 години

Заради НАТО останахме без армия, с внушения, че ще ни пазят. Но подобия на мъже като Паси и крадливото Ленче от това си изкарват хляба. Подариха техника на макетата, друга нарязаха, за да купуваме от богатите и да вкарат тук безплатните за американците бази.

30

Анонимен

преди 4 години

До гдрКакто се казваше едно време : "В казармата всички влизат различно умни и излизат еднакво тъ пи." Ти не правиш изключение.

29

гдр

преди 4 години

Има ли такъв, който да е служил в Трета армия? Има. Аз обаче не бих казал, че като цяло в Трета армия беше толкова страшно. Истинска ковачница за мъжкия характер бяха т.н. черни поделения - Елхово, Грудово, Марица, Звездец, Любимец, Тополовград. Служил съм в едно от тях. Изстрелял съм един камион с боеприпаси на армейския полигон "Пчела". През ден занятия по тактическа и огнева подготовка. Периодично марш на скок 10-14-16 км. Участвал съм в едномесечно учение на Варшавският договор.

28

Анонимен

преди 4 години

До страх ги еОт кои подводници ще ги изстрелят тези ракети бре? От онези дето се самоубиват като Курск ли? :))

27

Анонимен

преди 4 години

Всъщност войната в Югославия започва заради Германия, която иска да разпадне югославяните за да си осигури излаз на средиземно море през хърватия. Като през 90-те заплашват че ще излязат от НАТО ако САЩ не се съобрази с исканията им. Косово е само последица от пъклените планове на Германия. Затова нищо не знаете защото не го пише в европропагандните ви източници на информацията, всичките под контрола на Германия.

26

Анонимен

преди 4 години

САЩ наистина ги е страх. Чудят се как да се отърват от европейските тyнеядци, които им седят на врата от 1945г. насам, а на всичкото отгоре ги мразят и са им наложили мита и кви ли не ограничения и само им се киселчат и не ги подкрепят за нищо. Единствения им истински приятел в Европа е Великобритания, с която са една кръв и към която са вечни длъжници, затова че им е дала език и култура. Време е за промяна. Стига са дундуркали швабите. Здрави мита за ЕС и тесни връзки с англосферата.