49

Диана

преди 4 години

На Илиенци крият болни от грип,пристигащи от летището на Сингапур са рискови? Никой не го е грижа!?

48

чумата

преди 4 години

Утре празнуваме умрял номер 1000.Остават още 7 и нещо милиарда.

47

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 45Умен си като овца.Гледай да не те хване някоя овча болест.

46

Анонимен

преди 4 години

Ами какео да кометираме - ядат ***, плъхове, мармоти, насекоми, жаби и какво ли не. Отделно е известно, че китайците обикалят целия свят по екскурзии, от там и заразиха n на брой държави. Това са рисковете от глобализацията. Дано успеят да ограничат този вирус, че икономическата криза ще обхване света отново и борсите ще се сринат. У нас - просто да се молим да не дойде вируса, че ще стане манджа.

45

.

преди 4 години

Който не знае как да поддържа перфектен имунитет, който не знае как да се храни, който разчита на докторята за да е здрав, ще му треперят коленете пред вирусите и бактериите.

44

Анонимен

преди 4 години

Кога ще пуснат вирус, който да лови само дебел.огъ.зи американц и техните слуги и лакеи. А да, тогава Тиквун и цялата му *** ще заминат.

43

noFreeman

преди 4 години

хахаха не пишете глупости... елате да видите в Русия как са подготвени... ще ви се завие свят... най-добре подготвената страна с нито един заразен - само две китайски студентки...

42

Анонимен

преди 4 години

А-а-а, поподготвени сме! По-подготвени не сме били, няма и да бъдем! За начало забавяме вноса на мартеници от Китай за втората половина на февруари.

41

Анонимен

преди 4 години

На круизния кораб "Даймънд Принцес", в Япония, който е под карантина и са взети всички предпазни мерки, първоначално, преди няколко дни имаше 10 заразени, днес са вече 136.Така че този вирус си е голямо предизвикателство, дори и за ефективните мерки.

40

Анонимен

преди 4 години

Много сме подготвени... :)) То лекари няма, тея за стандарти ми говорят. :)))

39

до чесъните

преди 4 години

китайски чесън ли хапвате батьуфци че аз друг не намирам. и една чорбица искам да направя боб и чесъно пак китайски. па томатито ако знаете от къде идва... италия ли... хехехе мечтайте си.

38

Анонимен

преди 4 години

Чудно ми е кой е под номер 62 и какво точно сме направили, да да я изпреварим. Ха на бас, че е Буркина Фасо. По азбучен ред...

37

мишо бирочето

преди 4 години

на гол тумбак чифте пищови сме във всяко едно отношение. с най висока смъртност в целия свят. ако ни удари някаква чума като този вирус я остане половин милион я не. и като знаем кои са с най устойчивите гени, всичките ще са боядисани.

36

Анонимен

преди 4 години

Туй нещо лови само жълтури.Така че споко.

35

санитар

преди 4 години

До дядо йоцо гледаМий си и ръцете след тоалетната.

34

дядо йоцо гледа

преди 4 години

Кльопам чесън, пия 40-градусов антивирусен сироп от грозде, и спя по много. Това е рецептата.

33

дядо йоцо гледа

преди 4 години

До АнонименВсяка държава е измислена, някои преди 1300г.

32

ЕЙ

преди 4 години

МНОГО ВНИМАВАЙТЕ РУБЛАДЖИИТЕ, ЧЕ ГЕШЕВ КАКТО СЕ Е РАЗШЕТАЛ....А И ДНЕС ПРИСТИГА САЩ - СЛУЖИТЕЛ С ОЩЕ ИСКАНИЯ ЗА БОРБА СРЕЩУ ВРЕДНОТО РУСКО ВВЛИЯНИЕ...ДА НЕ СЕ ОЗОВЕТЕ В РУСКИЯРАЙ НАБЪРЗО....

31

до Факт

преди 4 години

Герберастите наричат ***, всеки недоволен от уродливата и крадлива политика на управляващите. Като си такъв "фактаджия", какво ще кажеш за изследванията на всички европейски и американски агенции,че за последните 10 г. чуждестранните инвестиции в БГ са намалели 14 пъти? Това не означава ли че преди идването ви на власт, БГ е имала 14 пъти повече чуждестранни инвестиции. Това не означава ли че БГ 14 пъти е била по добро място за инвестиции?Вие сте зомбирани,гледате тв,слушате бб и си мислите....

30

АЛО , 29

преди 4 години

Е АНТИДЪРЖАВНА ПРОПАГАНДА! ТРИЙ, ЧЕ ПО НПК ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА...