23

Билет Скромен

преди 4 години

Нова тикет система за билети на цени като за Луната. Ticket to the Moon! Напредваме... Прогресивен застой, регресивен подем! Но едно нещо прогресира главоломно - цените! Усещам, че еволюираме в търпението си. Българсият народ трябва да се канонизира!

22

да

преди 4 години

Това е пак за Българи. Представям си едни смугли пътници как валидират пластики през уеб портали.

21

Анонимен

преди 4 години

"...новата тикет система..., нови валидатори..., 4 G свързаност..., тестови период ..., превалидиран еднократен превозен..., карта /пластика/..., през уеб портал..., ... ... !!!Родна реч, омайна... сладка...

20

До Ели

преди 4 години

Гласувахме, но *** избраха Фандъкова.

19

Ели

преди 4 години

Защо не гласувайте за някой по-адекватен?

18

Анонимен

преди 4 години

Да бе картата да я скимират и да ми източат заплатата. То гаранция от банкомат няма, та в автобусите, който никой не ги проверява.

17

Qwerry

преди 4 години

Невероятно е, че чак във второто десетилетие на 21 век хората в София могат да купуват билети с карта! Нечуван прогрес за тази държава с така *** население!

16

Djo

преди 4 години

Според мен трябва да остане поне една линия с трамвай по ретро и с тази билетна система. Това според мен има историческа стойност.

15

ЕДИН СЪВЕТ:

преди 4 години

КУПИ СИ МЕСЕЧНА КАРТА ЗА ЦЕЛА СОФИЯ , БЕ СЕЛСКИ....ХА,ХА,ХАААААААААА...

14

Анонимен

преди 4 години

Българските мрънкала пак нададоха вой... Няма оправия за бг стадото и това си е. И позлатени трамваи да ви пуснат безплатно, пак ще сте недоволни, че не летят...

13

хахаха

преди 4 години

Чрез сайт на общината, за незнам колко стотици хиляди пари, може да се купи еднодневна карта за всички линии с мобилен телефон. Проблема е, че ако се ползва метрото е абсолютно неприложимо. Причината е че баркод четците на входа трябва да сканират от екрана на телефона - мисия невъможна както и да се върти и накланя екрана. А при хартиените дневни карти да трябва да се валидират на касата преди всяко влизане в метрото е направо върха на ИТ.

12

Анонимен

преди 4 години

Тия не спират да изливат нашите пари в безмислени проекти...Дори чрез данъците, съдейки по дотациите на ЦГМ от бюджета.

11

OMG_Lucker

преди 4 години

Защо си мисля, че по този начин ще могат да се използват сканиращи устройства от бандюгите? Не искам някакво си устройство в тролея да ми сканира картата, където си получавам парите от заплатата. И не искам да си вадя 2ра карта само за да си плащам билет в трамвая, защото ще й плащам таксите. Пак простотии..

10

Силвия

преди 4 години

Звучи ми като да се дигитализираме. Но може да излезе много удобно и практично и да ни улесни живота. Айде да видим :-)

9

Мистър Уейн

преди 4 години

До Сп???нсВъпрос на система, в Германия например няма такова нещо като валидиране на билети и се разчита на това да си съвестен гражданин, за да може да има приходи за развитието на градския транспорт. От друга страна няма и качване през първата врата, а германците изобщо не са учтиви като българите и да се прави коридорче на слизащите. Директно ти се навират в лицето, пък ти се опитвай да слезеш.

8

Сп???нс

преди 4 години

ха дано, тук от 2 години апаратите за таксуване са ПОС-терминали и съответно можеш да си платиш с карта, телефон, часовник....Месечните карти са безжични, всички се качват спокойно от първаа врата и не стават сблъсъци и междуособици м/у тези които слизат и които се качват.

7

Неграмотност

преди 4 години

Тези хора не знаят ли български? Няма на български тикет система.

6

Анонимен

преди 4 години

с банкова карта ? значи - и от там ще почнат да ни източват парите?

5

Анонимен

преди 4 години

Кога въведоха предишната система? Преди 2 или преди 3 години? Колко струва всяка една такава система, за която ние плащаме?

4

Анонимен

преди 4 години

От написаното в новината излиза, че новата система е доста необмислена. Веднага си личат куп недостатъци.