98

истината е прав

преди 4 години

А трева е пушил след това защото много му се е разтуптяло сърцето от коката.Не е виновен.

97

истината

преди 4 години

Човека е отговорен след като е пил 1 бутилка уиски е видял, че не е в състояние да се прибере с колата и затова е опънал няколко линии да избистри.ХВАЛА!

96

Вервам

преди 4 години

Този е готов за кампанията на КАТ "НЕ КАРАМ ПИЛ" точно като Максим Стависки.

95

Анонимен

преди 4 години

Какъв актьор, какво работи тоя, освен да пие шмърка, отде са им парите тия дето ги въртят

94

Леле

преди 4 години

Току- що прочетох закона :) интересни неща пише. До 0.5- административно наказание. До 1.2- отнемане на книжката за период от 2 години и глоба от 2000 лева. Този: а) не се дъни за първи път, б) имал е 1.3 промила + тревица и беличко- вярвам всеки средностатистически българин се досеща каква мумия е било Съществото. Ако държавата ни не реагира ще призная, въпреки патриотизма си, че сме .. иначе е мило, че се извинил на семейството си (все едно техният живот е застрашил!?). Можеше да почерни сем.

93

Анонимен

преди 4 години

як наркоман.

92

Анонимен

преди 4 години

Оная татуирана к р а още ли е с тоя наркомана за пари не си е хванала слаб и безработен или слаб и работещ за 500 лв нормален явно ще е с тоя наркомана за пари

91

Анонимен

преди 4 години

До БСПБахуров - "интелигенция"?1? Ха, ха!Я пак!

90

Анонимен

преди 4 години

На кокаин и сяда зад волана... не трябва ли да бъде търсена наказателна отговорност? Аман от нар-ко-мани.

89

Анонимен

преди 4 години

Голям пример ни поднесе,все едно е политик или н държавен 4иновник

88

Койчо

преди 4 години

Също като патриота джамбаски

87

Реалист

преди 4 години

"Все пак Домуза им стана собственик, а тоя има вид точно та това което е мазен юдей."Собственикът на Нова е Дебелан, който е аватар на Хидроинженера, който е аватар на руските олигарси около Путин. Гелосаният е манекен, който се появява по телевизията за да забавлява хората какъв голям бизнесмен е, и т.н. Руската държава държи ключовите отрасли и почти цялата медийна среда. 80% от вестниците, телевизиите, сайтове. Виваком също, голяма част от Черноморието. Всички тия са аватари за пред хората.

86

Един

преди 4 години

"зкефиха ме и продажните "журналисти" от Нова ТВ, по новините казаха "че нямало данни с шофирането да е застрашил живота на някой""Тази телевизия можеш да си я изтриеш от списъка с каналите. Няма да пропуснеш нищо, най-много да ти се вдигне нивото на информираност. Аз вече го направих.

85

Totenkopf

преди 4 години

Изкефиха ме и продажните "журналисти" от Нова ТВ, по новините казаха "че нямало данни с шофирането да е застрашил живота на някой", хем ченгетата казаха, че се движел на зиг-заг, хем не могат да осъзнаят, че самото шофиране под алкохол и два вида дрога е предпоставка за катастрофа, почнали са им да намазват пръстите вече, да обработват общественото мнение. Все пак Домуза им стана собственик, а тоя има вид точно та това което е мазен юдей.

84

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ се саморазправя с интелигенцията в България!!

83

БСП

преди 4 години

Явор е първата жертва на чистката на ГЕРБ!! Борисов погна интелигенцията!! Българино събуди се излез на протест е защита на Българския тятър и кино!!

82

Анонимен

преди 4 години

Дано седне и прочете коментарите за дебе си този младеж. И дано му стигнат 2та грама мозък да разбере, че е мерило за провал в очите на околните. Но в неговия случай май е вярна поговорката ти го плюеш, то си мисли, че дъжд вали

81

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ посегнаха и на артистите вече. Направиха му тази постановка, само защото Явката е върл противник на режима на Бойко!!

80

Пич

преди 4 години

1.3 промила и наркотици в добавка? Този човек е убиец. Това му е поредното провинение от този тип, това е за затвор. Не знам колко адвоката го чакат на излизане от ареста, но ак ои сега не го вкарат зад решетките значи ние нямаме държава и закони. Единият брат *** на мафията с талончетата, другия пияница и наркоман. Чудесно семейство ...

79

Анонимен

преди 4 години

Има вид на добро момче и интелигентно, но който се е хванал с дрога и алкохол си съсипва Живота!Това младите хубаво да го проумеят!P.S. Това как се казва майка му няма никакво значение.