30

vlady

преди 4 години

До АнонименС Пламен Илиев или Георги Георгиев на вратата е реално да паднем с 6-7:0 всеки мач от група F и примерно 20:0 обща голова разлика. Татин Ники надали ще стъпи на терена след като баща му не е шеф на БФС.

29

Анонимен

преди 4 години

Първенствата на националните отбори вече нямат никакъв смисъл. България просто да се оттегли и да не харчи пари за това скъпо развлечение. Когато националният отбор на Швейцария например е съставен 80% от хора от бившата Югославия, какъв е смисълът да се нарича национален отбор и какъв е смисълът от национални отбори? Нека да играят клубните отбори в Шампионската лига и това е.

28

До Пижо

преди 4 години

По-голям ли Е от нашата ?

27

perry

преди 4 години

Кой ще заплаща разходите - заплати, възнаграждения и други, след като боковци спряха парите на БФС. При това полоение, Националния отбор да се разпусне защото е лредставлява Бг., а БФС. Некадърност и лакомия до дебеле шия!

26

Joko

преди 4 години

Миналата година един бая нашишкавял МиниСтър обяви, че се кандидатираме за ЕП по футбол !

25

Слънце грее,дъжд вал

преди 4 години

Стефан Апостолов не беше ли доведения син на Кака Бойка СиБанкянска??

24

Пижо

преди 4 години

До Анонимен 17 r 18Какво чудно има, че Азербайдан има наистина впечатляващ стадион? Баку е едно от най-големите петролни пристанища, а 90% от икономиката на Азербайджан е износ на нефт, природен газ и т.н. Наскоро бях в Баку. Държавата излива милиарди, за да демонстрира показност - футуристични сгради, светлинни шоута, "извънземни" стадиони и хотели. Но обикновените хора тънат в мизерия.

23

Активист на БКП

преди 4 години

30 години кражби и грабежи !!!

22

Анонимен

преди 4 години

законово трябва да се забрани този мач, първо реформи в БФС, футболните клубове и нещата ще си дойдат на мястото

21

домакини 2028

преди 4 години

видяхте ли действителността!!!.....а тръгнали доскоро с фалшиви новини и елемнтарни пропаганди че видите ли щели сме да ставаме домакини заедно с гърция и румъния на евро 2028?!?!?.....с такива елемнтарни пропаганди рано или късно лъсват непраните ***!!!...ето затвориха фабриката за илюзии(национална лотария)....остава само още 3-4 такива илюзии има в държавата да бъдат затворени едната е как икономиката търсела кадри ама нямало кой да работи! и ще сме в като африканската савана

20

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Добре ли сте?

19

Ми

преди 4 години

То за ко ни е,с тез футболисти!

18

Анонимен

преди 4 години

до 17 Ти виж малко как изглежда отвън стадиона в Баку..целия свети в синьо и е с подвижен покрив. Прилича на летяща чиния. Бассии Азерите!

17

Анонимен

преди 4 години

А ми смятайте, щом даже Азербайджан има стадион който ще приеме няколко мача от Европейското на олимпийския стадион в Баку със 70 000 места, а ние даже нямаме лиценз, колко сме зле.

16

Анонимен

преди 4 години

Ако нещо може да се унищожи, то първо се завзема и изсмуква от мафията, а после го довършват политиците, които са го дали на мафията.

15

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Оле, Боже ! Ама, ние и лицензиран стадион нямаме за такъв мач, тръгнали сме на европейско да ходим ...Унгария е нормална европейска държава, управлявана от истински държавник в лицето на Виктор Орбан.Ние сме държава с изчезващо население, управлявана от мутра.Как смятате кой е по-редно да играе на Европейското първенство ?

14

Анонимен

преди 4 години

А дано се класираме, само че следва след това най-големия кошмар за нас- попадаме в групата на Смъртта- Група F където са Германия, Франция и Португалия. Очакват ни 3 разгромни загуби с голова разлика 0-15 в най-добрия случай за нас.

13

Сливен е син

преди 4 години

2020 нямаме 1(един) стадион да приемем такъв мач.Срам и позор!

12

Анонимен

преди 4 години

Браво на герб.

11

Георги

преди 4 години

Сричащия съдия ще спаси баража и после всички ще му целуваме ръка,а тиквата ще му подари Винету да си изглади четенето и после пожизнена пенсия за дето ни е пратил на европейско