518

тя

преди 4 години

Може ли да каже някой ,кой е по - умен от Путин ? Няма такъв !

517

до 544

преди 4 години

Оръжията няма да помогнат на Русия. Както динозаврите са изличени от лицето на Земята, така и Русия ще си отиде. И тиранозавърът е имал зъби и нокти, убец и страшилище. А днес го гледаме в чмузеите. Така и Русия. Светът ще се изчисти от руската чума. От руските оръжия. И от руския фанатизъм.

516

До Анонимен 539

преди 4 години

Лошата новина за някои политици и генерали е, чe всички тези оръжия (без ракетата с ядрен двигател), съществуват и вече са по частите и по корабите и подводниците. Някои показаха постижения, по-добри от проектните - "Циркон" разви скорост от 27 Маха. Точността им е "охуитительная", както казват руснаците! Помниш ли тъпашката реакция на западняците, когото изстреляха от Каспийско море "Калибри" от едни малки корабчета? Били изпопадали в иранските плата! Ядец! Удариха целите с точност до метър!

515

Скептик

преди 4 години

525 дава идея. Вместо надпревара във въоръженията, студена война, прокси война бази и самолети, да им спретнем турнир. Кой направи коремното да е на неговата. Ама да няма шмекерии. Секундант ще е наш Боко. Него го обичат и Мелания заради мускаля и Путин заради сабачката. Само новата на ЕС де не го харесва много. Ама той сий пълничък.

514

Анонимен

преди 4 години

Всичко живо ходи на работа за да краде и рекетира .Митничари,катаджии,данъчни,общинари особено тея дето броят масите на ресторантотена общински терен. Милионери станаха бандитите покрай тях и те намазват.Чудно ми е кога ще излезнат от затвора тея дет неска ги съдят .То е ясно че ще е скоро .

513

Анонимен

преди 4 години

До 535 защо изобщо - То, Малинов ходи до Москва и се върна и какъв тогава е проблемът? И изобщо както е казал поетът: Защо тревата е зелена?Защо луната е студена?Защо изобщо съществува невероятната вселена?А Путин и без Малинов си знае, че ни сме една пропаднала държава. То други държавни секрети у нас няма

512

Обичам

преди 4 години

Безутешни Калинки

511

Анонимен

преди 4 години

Путин нещо лабаво го дава последно време. Никаква нова анимация на безаналогово оръжие не е представил.

510

Анонимен

преди 4 години

До 535 "аз съм бял човек" - кога стана калайджия, кога ти почерня отзадището

509

Калеко Алеко

преди 4 години

От написаното по-горе излиза, че пациентите в България са повече отколкото в останалите държави, което още веднъж рефлектира по нашата здравна медицинска помощ, а и няма как да бъде другояче след като у нас още има клинични пътеки, като тази която води към легендарния връх Бузлуджа по която едни пациенти със старческа деменция се губят всяка година ... !!!

508

до 535

преди 4 години

Обективний, едните са кравари, а другите колхозници. А ти - след като искаш да се пишеш колхозник, кой ти пречи? Но не ме вкарвай и мен в руския колхоз. Ако ти си русская чернь, аз съм бял човек.

507

защо изобщо

преди 4 години

Защо изобщо Малинов трябваше да пътува за Русия, след като е разследван? Путин никога не прави нищо случайно. Наградата руският посляаник можеше да я даде в полицията зза провиерка и след това Малинов да си тикне медала някъде от зад. Макар че никой не може да задължи България да разрешава на Малинов да приема каквото и да е от чужденци, в чиято полза е обвинен че е работил.

506

обективен

преди 4 години

Целия свят уважава Путин.Дори в САЩ над 66% го харесват.У нас го плюят само продажните герберунгели ,защото са роби на краварите , и си мислят че така ще се харесат на господарите си.Уви ,никой не харесва робите.Робът цял живот си остава роб.Нали ,Боко?За Цвъко ,крадлата Поптодорова,смешния Плевелски и лъжливото Паси дори не ми се говори.

505

защо трябваше

преди 4 години

Малинов обикаля телевизиите и се прави на интересен, което значи, че не се чувства застрашен. И вси повтаря като кречетало: Какво като ходих в Моссква, нали се върнах! Да, Малинов, върна се, обаче кой може да е сигурен какво инфо или друго си занесъл на Путин? Какво си укрил и оставил в Русия, па си се върнал? Какво пречеше руският посланик да връчи наградата ти на полицията и след проверка да си получиш ордена?

504

Анонимен

преди 4 години

нищо добро от русия не е дошло от 100 години насам

503

хахахахааа....

преди 4 години

Мисля, че Путин не се интересува от това.....

502

Обичам

преди 4 години

Да служам лирични отклонения.

501

тьфу

преди 4 години

Въобразявай си, Путин, че американците са ти виновни. Аз тях просто не ги питам какво да мисля за Русия. Гледам пораженията, които руснаци ми нанесоха. Съсипахте ми здравето, руски св и ни. Остана и да ви обичам.

500

крушка с опашка

преди 4 години

В личен план, зцащо мразя Русия и Путин? Защото не американци, а руснаци ме караха да плача, атакуваха ме, докато ползцвам руски страници и гледам руски клипове, при това без значение от съдържанието. Руснаци ми прпичиниха главоболие, безсъние, силен стрес, в крайна сметка - диабет. Не релаксирам, не се радвам.... И прочее. Отделно, дето не американци, а руснаци ме отвратиха не само от руснаци, ами и от хората въобще. Благодаря. Ако Путин е на мое място, как ще се чувства?

499

мерси шери

преди 4 години

Най-напред, модсва е в толкова близки отношения с Турция, че за мен Москмвяа и Анксара са едно и също - поробители. Аз не харесвам ништо Путиен, нито Русия.