5

Reptile

преди 4 години

И двете диети предвиждат ГЛАД, не се заблуждавайте! Ако се движите доста 2000 кк са ГЛАД на филийки сгънати в кутийки... Който не може да си наложи ниски калории, нищо не го спасява. Само да вметна, че чувството за засищане идва от стомашни рецептори, но чувството за глад идва от нивата на кръвната захар. На кратко, ако въглехидратите са ниски чувството ви за глад ще е двойно, нищо че щв консумирате калории.

4

Грета

преди 4 години

До: Боб (номер 3)Ба! Здравословна била?!Знам, че отделяш метан в атмосферата!Значи, допринасяш за климатичните промени!!!Споко, не се шашкай, майтапя се :-)Бобените храни са вкусни и полезни - неочаквано добра комбинация!Странно ми е как "природозащитниците" тихомълком преминаха от борба срещу "глобалното "затопляне"" към борба срещу "климатичните промени"???

3

Боб

преди 4 години

Бобовите са идеална диета , имат всички витамини и минерали. Минаваш на фасул и си на седем. Текила от време на време.

2

Аха

преди 4 години

Аз се храня много и се движа много. НВъглехидратите са на минимум, но пък много сирена, кашкавали, риба, месо, зеленчуци... Спираш газираните и подсладени напитки и си шест!

1

Анонимен

преди 4 години

Нито едната. Избягвайте крайни диети, високо и ниско нам какво си, ако искате да сте здрави. Хранте се малко, движете се много и не се ангажирайте със злоба и глупости.