22

Бай Иван

преди 4 години

Някой не се е отчитал достатъчно явно ;) !!!

21

Пиян - залян

преди 4 години

Как така две години няма присъди ?! Няма и да има , защото от корупция е изгнило всичко ! Но пак ще гласуваме за ГЕРБ , защото така ни е гот !

20

Анонимен

преди 4 години

ми то в БЪЛГАРИЯ където и да разровиш по високите етажи само кражби и корупция и надолу маи същата работа няма да забравя когато от един камион испадна един кашон цигари всички се юрнаха да пълнят джобоветес пакети изведнъж изкочи един запотен полицаи и се развика че не било редно но като разбра че никои не го чу започна много ловко и тои завалията да дипли пакети в джобовете си и в еди миг като свършиха пакетите изчезна куцаики в мъглата

19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 20Гарантирано от Герб а БСП - ангели хранители! :)))))))Га пропеят теслите! :)))))))))))

18

До 9

преди 4 години

Рибата мирише от към главата.От там се дава и "тон за песен" и както от там подкарат песента, така танцуват останалите надолу.

17

Анонимен

преди 4 години

Кражби, далавери и корупция на всяка крачка.Държавата изгнила от горе до долу.Гарантирано от ГЕРБ!

16

Анонимен

преди 4 години

Абе той Гешев да вземе да се поразрови за заметените под чергата дела,защото за толкова години са станали сигурно десетки хиляди.Хора с по 5-10 че и 15 висящи дела от над 20 години си се разхождат на свобода и безчинстват както през 90-те.

15

бай Ван

преди 4 години

Едни нови кадри идват и сменят старите, и "работата" си върви и с отчетите и с кариерния ръст и с политкоректността. кога ли тази гнила работа ще се изсъхне за винаги.

14

Да допълня...

преди 4 години

Желанието на хората да имат повече е нормално. За това и социализма пропадна. Въпроса е дали ще им позволиш.

13

Пенсионер

преди 4 години

Много работа има за Гешев и прокуратурата. Нещата са забатачени от 30 години. Желая им успех.

12

Анонимен

преди 4 години

Питали един митничар ! - за колко време можеш да си купиш Мерцедес ?Оня помислил и казал ! - некъде около месец.Ей много бе,говори се,че взимате луди пари.А нашия вика ! - е да ама Мерцедес е голема компания.

11

Анонимен

преди 4 години

Месечно ли ? - по вероятно е дневно.

10

Анонимен

преди 4 години

Сигурен ли в действието си , че е законно. Подкуп не дава. Е имен ме рекетираха от Първо Районно 2001г. ама получиха един ядец. Разсмърде се работата до прокурора.

9

Вихър

преди 4 години

Има нещо гнило в цялата система!? Постоянно ги ловят митничарите в корупционни схеми и назначават други, които след няколко месеца вече са готови за затвора!!! Как така в цяла България не могат да се намерят 100-200 честни и почтенни граждани за да приключи един път завинаги тази сага???

8

Анонимен

преди 4 години

Каквото е обществото такива са политиците,полицаите, митничарите,90% от българите ,ако бяха митничари щяха да си ,,заработват" допълнително!

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"както ако всичко ти е наред защо да плащаш?"Ами защото те изнудват, като използват административната си власт, за да ти направят живота черен. Представи си, че внасяш с контейнери и те принуждават да наемаш работници за да разтовариш и натовариш всеки контейнер, защото искат да го проверят. Разтоварването е за твоя сметка и като започнат да те тормозят по този начин, скоро ще се сетиш, че трябва да им дадеш нещо, за да те оставят на мира.

6

Анонимен

преди 4 години

Както се вижда от информацията съдят тези, които получават подкупи и тези които са принудени да ги дават. Т. е. подобни акции са предупреждение към изнудваните, че ако проговорят, след като вече са давали пари, ще ги тикнат в затвора. Странна работа е българското законодателство - да преследваш съдебно изнудвания, озчанава да му затвориш устата да се оплаче.

5

starata baba

преди 4 години

navsiakade e *** i pomianikoga niama da se opravimplemeto i semeto e takova, samo razstrel triabva , bez bavene , bez prisada

4

Анонимен

преди 4 години

Ето затова не сме в Шенген! Премахването на граничния контрол ще остави все по-малко работни места за митничари!!!

3

аояьа

преди 4 години

Същото се получава и в КАТ София. Работех във фирма за внос и търговия с коли. Шефа пращаше доверени хора, които носеха документите на техен служител и всички документи се обработваха приоритетно, докато балъците чакат с картончета навън. Просто техен служител нацъква 20 -30 талончета отвън и после минават първо документите на фирмата, защото си плаща...