29

Noname

преди 4 години

До номер 27.Вие от кораба ли пишете че знаете.

28

Анонимен

преди 4 години

Под карантина ама на круиз

27

Готин

преди 4 години

На този кораб има и българи!

26

ББ

преди 4 години

Ще изградим мрежи по границите и няма да допуснем вируса да се пренесе в ЕС !

25

християнин

преди 4 години

Божият Гняв е Тук! Оказа се, че Господ е Расист и Нео-нацист!!

24

Златната Златка

преди 4 години

Мумбай ако пламне тогава не ми се мисли. Много брачед там.

23

Тръмп 2020

преди 4 години

Америка Първа! За другите не ме боли!!

22

идея

преди 4 години

да внесем *** от Китайските Болници на Преференциални цени и да го горим тука! Това ще е голям Бизнес, ще станем много богата държава.

21

Анонимен

преди 4 години

Какви бяха тези китайци,които си идваха от Китай кацайки на летище София без да бъдат извозени до инфекциозна клиника под карантина,а нашите журналистки им вземаха интервю от незнайни микробуси с които може и храна да разкарват от китайските ресторанти в последствие?

20

Тони

преди 4 години

Пътувал съм над 200 пъти с круизи , 38 от които са с Принсес, имам приятели на въпросния Diamond Princess и изнесената инфоирмация е пълна лъжа ! Живота на борда си тече нормално в момента , баровете и ресторантите са пълни , историите с пасажерите в заключените кабини са силно преувеличени. Както и броя на ''заразените''......Много шум за нищо !

19

българин

преди 4 години

Че те кога са започвали???За българите питам де.Това е един от редките случаи, в които се радвам че съм българин!Като кажат, че "няма сведения на борда да е имало българи" и ми олеква.

18

пенсионер

преди 4 години

няма страшно, ще покашляте Кръв 2 седмици и след това ще сте като нов, а може и да сте в Рая и Аллах да Ви даде 72 девственици за жени!

17

Shark

преди 4 години

Хехе, ми супер, де късмет де, на круиз под карантина.

16

Анонимен

преди 4 години

То това е най-големия майтап - мислят Олимипидата да отменят, обаче круизи и други където се събират безброй хора без да се знае кой заразен, кой не продължават да се провеждат. Нали уж най-доброто средство за ограничаването на епидемията било избягването на струпването на много хора? Явно, че за пари всичко е позволено. Сега заради простотии и алчност цяла Япония може да пламне.

15

до 12

преди 4 години

Бил Гейтс няма нищо общо с Военната Лаборатория за Биологично Оръжие в Ухан! Той работи по други проекти за намаляване на плебса.

14

гоа уип

преди 4 години

ами пък не се спряха бе, не се спряха, круизи, тайланд, дубай, мубай....после реват, че немогат да изкарат месеца...една двойка от щатите събирала 2 години за този меден месец и сега призовават Тръмп да ги спаси с хеликоптер......е, тва нормално ли е????....то живота стана само да бачкаме, за да имаме пари да ходим, за да се снимаме за фейса и да покажем колко сме успели....не, мерси, аз ще се снимам с мотиката за личния архив и ще си пия бирата на двора!

13

Анонимен

преди 4 години

Тия туристи си паднаха на късмета, платиха за седмица, а ще изкарат месец безплатна кльопачка!

12

Анонимен

преди 4 години

До до 8Ама Червената армия ли я е строила, или както се говори все по-усилено, другарят Бил Г. от Windows я е спретнал?

11

до 10

преди 4 години

само по цвят се различават, в Заразно Зло е бяло и червено, а на Червената Армия е бяло и Зелено...

10

до 8

преди 4 години

говори се, че Логото на Военната Лаборатория в Ухан е като това в Заразно Зло - като НародоОсвободителната Червена Армия я строяла били Вдъхновени от Филма!!