84

..

преди 4 години

летят амаа им права точка с е46-цата. смЕх

83

Анонимен

преди 4 години

Ако преди 20 години някой беше казал 2020-а, коли на батерии - ДА!Защо? Защото технологията беше налична. LiOn батерите ставаха все по-достъпни и с по-голям капацитет. Не беше далечна идеята, че ако събереш няколко хиляди от тех, ще и имаш достатъчно мощ да задвижил ел.мотор.Летящи коли! Каква е основата? Кое може да лети? Безпилотни дробове, дълго по 2 метра, де тежат коли и нешо на слънчева батерия? Хах? Ще то трябват 50 такива да вдигнеш един човек.

82

Анонимен

преди 4 години

До 87Това прилича по-скоро на история писана от пиянка, дето в гледал няколко епизода на Black Mirror и Star Trek за една вечер ...

81

Анонимен

преди 4 години

моята прогноза е друга. до 5 години корона вируса ше мотира и ще заличи 2/3 от населението на земята. ще останат предимно млади хора , който ше се борят с вируса и климатичните проблеми на земата. След 10 години ИИ ще помага на останалото човечество да се избави от простотията в която е сега. след 20 години ще има няколко орбитлни станции тук и на Марс. ще бъде заселено предимно от роботи. след 40години повечето космически кораби ще се произвеждат дитектно на астер пояси..... и така

80

Бъдеще неопределено

преди 4 години

Роботи ще настъпват... коли ще летят... влакове ще плуват... самолети ще карат кротко по магистралите ... гл0паци ще ни управляват ... неграмотни ще решават съдбата на държавата ... Накратко ... Басси кашата .

79

икономист

преди 4 години

До Анонимен 73Според мен вече отдавна сме разбрали "природата на гравитацията", но откритието е достъпно само за военни цели. Миналата година, април месец, видях летателен апарат, без крила, перки и други подобни, без звук от двигател, а летеше на малка височина. Апаратът беше бял, с пурообразна форма, и понеже времето беше ясно, успях да забележа "шевовете" между отделните парчета метал, от които е направен. Тоест, май не са зелени човечета, а технология, която принадлежи на човечеството.

78

От Мен

преди 4 години

Действието се развива 1995 година в провинциалния град Хилвали. Един налудничав професор превръща култовият Делориан в първата кола-машина на времето. Няма да разказвам целия филм Бак то дъ фюча, само ще спомена че през 2015 колите вече летяха.Та с други думи, при съвреченните темпове на развитие, колите през 2030 ще са отново дизелови.

77

Анонимен

преди 4 години

За 1000 полета на ден над България има служба РВД от 4000 човека. За 500000 лятящи коли, колколи ще са? В България на нръстовищата важи правото на по-хубавата кола. Когато не се разбере, моя е, следва тряс! С летящите коли ще е голям джумбиш.

76

Nnnn

преди 4 години

Do 2030 karycite shte stanat avtomatik

75

Анонимен

преди 4 години

До да бе даТова за роботите - ти сериозен ли си или си наистина толова глуповат?

74

скептик

преди 4 години

Те днешните коли едвам минават по 1000 км без повреда та камо ли да летят!Качеството на новите коли е отвратително-не ставайте смешни.Какво летене,какви 5 лева?

73

да бе да

преди 4 години

А нали като на робота му се скапе батерията няма като човека да хапне набързо за 15 минути и после пак да работи,ами ще се зарежда с часове.Колкото до летящите коли съм голям скептик.Като знам колко калпави са днешните коли се питам кой ли луд ще им даде да летят.И дано ако има такъв първо на неговата глава да се сгромоляса няколкотонен летящ таралясник,дето половината му части са правени в Китай!По леко с ентусиазма не всичко дето върви може да хвърчи!

72

Анонимен

преди 4 години

Колите ще летят само ако ги карат джихадисти. И само за малко.

71

Анонимен

преди 4 години

До 73Защото ако колата ти лети, ще миже да пътуваш на много по-големи разстояния с нея, най-малко поради факта, че не се притесняваш от особеностите на терена. Иначе - трафикът в градовете ще се улесни мниго - сега, ако имаш четвринленти, миже да имаш 4 колони автомобили, но при летящи коли, с правилната мрежа и алгоритми, няма да имаш нужда от такива неща.Говорим за автоматизирани машини, на които само задаваш дестинация.

70

Анонимен

преди 4 години

До 72Обществото ще се раздели на две - една част които изкарват пари и се ползват от производството, както и друга, която стой настрана, на Кото най-вероятно се дават помощи. Има и още нещо - революция, ама срещу какво и кого? Ако една малка група от хора са си създали собствен кръг от производство и услуги, който не засяга останалите хира, срещи какво точно ще реолюционерстват? Как са ощетени? Никой не им краде от имането, нито от труда им. Няма основание за революция.

69

Анонимен

преди 4 години

До 71Пояснение? Какво от това, което ти казах е свързано с прасете, летене и и грух, грух"?

68

Анонимен

преди 4 години

България ще е световен монополист в преработката на отпадъци.

67

Анонимен

преди 4 години

Аз пък не разбирам, защо трябва кола да лети? Нали има самолети, хеликоптери, амфибии и пр. Виж ако някога разберем природата на гравитацията е друго. Тогава може и колело или скейтборд да лети и съответно да се пребиеш с него, ако имаш желание де..

66

Анонимен

преди 4 години

Интересен е парадокса - колкото повече роботи и автоматизация на производствата, толкова по-малко работа за нискокфалифицирани работници. Оттук следва, че все по-малко хора ще имат адекватни доходи, за да си купуват стоките, произведени от роботи.Според мен това ще доведе до криза, за която капитализма няма решение - намаляващи доходи, поскъпване на стоките заради стремежа към нарастващи печалби, съсредоточаване на капитала в шепа хора...идеален коктейл за революция и война.

65

68 и 69

преди 4 години

То и прасетата ще летят, грух, грух...