86

1

преди 4 години

Вай,вай,климатични промени и бойко.

85

офф

преди 4 години

Пак се е гушнал! Отделно е "речта" му.

84

Victimized

преди 4 години

ЕС и ЕК са съучастници на престъпното правителство на Борисов, не може да не знаят какво е положението в държавата, но въпреки това го окуражават и тупат по дебелата гърбина за добре свършената работа, после се чудят защо не се ползват с голямо доверие, и защо не искат еврото или каквото и да е друго от тях. С зелените си закони, с политиката на отворените врати, с малоумното си говорене, всички европейски граждани изгубиха доверие в този съюз и не знам какво може да го върне.

83

Анонимен

преди 4 години

Според Бойко глобалното затопляне е глобален проблем? Глобалното е глобално, така ли? Истински аристотел на нашето време.

82

Анонимен

преди 4 години

Тази прегръдка означава ли че ще продължим събираме *** на Европа ама така че да не се рабере-пък после сме виновни защото се отопляваме на дърва

81

Пешо

преди 4 години

До ГОРД ***,Пишейки "СИЧКО" е демонстрация на неграмотност за писателя и клакьорите му.Дерзайте неграмотници ...Това, че такива като вАС ги е яд, значи, че нещата отиват на добре.

80

чуки

преди 4 години

Мъдро,много мъдро послание от Брюксел и най-вече от Краля на Мисирките!

79

sorry

преди 4 години

Ти си проблема на България,Борисов.

78

Дядо Петър

преди 4 години

Докога европейските лидери ще позволяват на тоя *** да им пуска ръка?Толкова ли не ги е гнус?

77

Либоф

преди 4 години

Урсула е само за него .Подозирам че Ангела ще ревнува .

76

Анонимен

преди 4 години

Незнам за ко са си говорили ама Урсула що не му врътна една бибитка .Мисля че си отиват .Гаджета !

75

Дръндер

преди 4 години

Все едно да каже проблема с липсата на вода в Перник е голям проблем на Перник. Тоя що не си мълчи!

74

Анонимен

преди 4 години

Климатични промени има, откакто има климат, а климат има, откакто има атмосфера. Климатични промени има отпреди появата на човека, дори отпреди появата на живот на Земята. Ще ги има и след като човекът си замине. Климатични промени има дори на Марс и Венера, въпреки че там няма живот. Престанете да обявявате човека като враг на планетата! Да, той има пръст в климатичните промени, но никой не може да каже със сигурност колко точно.

73

Анонимен

преди 4 години

Борисов от Брюксел: Климатичните промени са глобален проблемХайде бе, наистина ли?

72

Greta

преди 4 години

Вие г-н ББ сте страхотен.Кажете ми как оцелява вашето племе във вашата екосистема?Ядете ли *** на запада?Имате ли си чисти язовири и планини?Племето ви яде ли домати от pvc и пестициди.Отговор;ББ--племето ми е вярно и яде каквото намери,така че сме си еко Мисирке.

71

Анонимен

преди 4 години

тоя *** как не го е срам да се показва пред хората не мога да разбера

70

Анонимен

преди 4 години

Какво значи климатични промени,при положение,че всички знаем,чевремто е капризно,има си цикли,динамично е...Лятотот е горещо,това е нормално,а не климатична промяна,пролетта е малко по-топло от обикновенно и есентта,но е напълно естестевно.Сега имахме топла зима,но сме имал и студени зими...Промяна в климата е ако в длъг период от време лятото е студено,а зимите топли...

69

КЛ

преди 4 години

Главният Прегръщач на Република България - Негово Премиерско Величество е отново във вихъра си. Високо оценен и много "уважаван" от брюкселските чиновници и колегите си от ЕНП. Политик "за пример". И Главен Турист също.В САЩ когато на Президент му свършва мандата и не може да се кандидатира отново, тръгва на традиционна обиколка по света. Негово Премиерско Величество дали следва този светъл пример ?!?

68

дск

преди 4 години

Глобален проблем са източените язовири на България, купищата *** докарани даже от Нигерия, Глобален проблем в постоянното взимане на заеми , глобален проблем е че не спирате да крадете и нямате никаква идея/програма за нищо.

67

ха-ха-ха

преди 4 години

Прочетох статията .Само клишета. Тези думи Боко Тиквата никога не може да ги произнесе. Той дори не знае съдържанието на половината от тях. Но благодари за това че са го оценили. Цялата статия е едно празнословие и празнодумие.