682

Анонимен

преди 4 години

Помпейо да обвинява други в корупция. Това е върха на наглостта.

681

Врачанин

преди 4 години

Та не разбрах само какво бе корупционното в случая със тоя съдя...за това че е пуснал някакъв да отиде в Русия ...Или всичко което е свързано с Русия е лошо и подлежи на контрол и наказания...така ли да го разбирам...и после нямало намеса в политиката на България..

680

Меркулов

преди 4 години

Охранени задокеански ястреби,потъпкват у нас правосъдието,конституцията,държат се като надзиратели,защото си смъкнахме гащите,застанахме в позата на буквата Г и чакаме следващия сеанс.Кога Виктор Орбан,ще разреши подобно действие от страна на САЩ,на висш съдия унгарец, да му праснат черния печат? Никога!

679

Тишо

преди 4 години

Никога не бях чувал за тоя съдия,ама ми стана много симпатичен.Ами на ония 240 кога ще им сложат печатите?

678

И на

преди 4 години

Пейпео чер печат за България.

677

тя

преди 4 години

По голяма реклама за тоя съдия не може да се желае , сега и адвокан да стане ще бъде много търсен !

676

тя

преди 4 години

Много симпатичен ми стана тоя съдия !

675

тя

преди 4 години

На бедрото ли му го бихте ?

674

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 708Това означава, че Помпео е занемарил големите дела, с които би трябвало човек на неговата позиция да се занимава

673

??

преди 4 години

Да не сме станали щат на САЩ и обявили война на Русия? Търся да видя и никъде нищо,иначе как ще обвиниш съдия /и не само,който и да е/ в корупция без влязла в сила присъда и при това чужд гражданин.Това не се ли казваше намеса във вътрешните работи на суверенна държава? Не го познавам,за първи път чувам за него,ама странно звучи.Нашият президент май се казваше Радев,не Тръмп.

672

Анонимен

преди 4 години

До из мет рускаЕто един който не може да пише но на който много му привира да мрази. На това се крепи фанатизмът . А аз мразя жестоко фанатизма. Всеки с омразите си.

671

Интерсно

преди 4 години

Миталов дали иска и дали някога е искал да посещава САЩ? Защото ако "НЕ" то Америка се напъна и роди мишка.

670

Анонимен

преди 4 години

Не можете да отречете - съдия Андон Миталов е велик! Цял помпео се занимава с него.

669

Анонимен

преди 4 години

Има чувството че САЩ сами са му наредили на тая пешка-съдя да разреши на оня Русофила да замине да получи медала, за да скалъпят цялато това фиаско сега, Не вярвам че тоя съдия на своя глава ще се постави в риск кариера дори и здраве и живота си, много добре знае че конците на Световния ред се дърпат от САЩ, а Русия както и ние сме само поредните васали 30 год. го потвърждават. Но Световния ред е започнал да до променя Доктрината и адресната регистрация.

668

хм

преди 4 години

Разбирам ги американците - за тях действията на съдията в интерес на рашките и рашкофилите са следствие на корупция - подкуп и то голям, не могат да предположат, че съдия-държавен служител на правосъдната система на България действа срещу държавата си само и единствено от любов към друга държава

667

Юрист

преди 4 години

Ако има Руски шпиони в България то съм напълно убеден ,че Американските са 10 пъти повече!!И едните и другите са ЕДНАКВО ОПАСНИ ЗА БЪЛГАРИЯ!!! Какво ли ще се случи с прокурор или съдия ако вкарат в зандана Американски Шпионин !!!

666

ПроСоТо

преди 4 години

До Ангелнапротив,цру е напълно наясно с българския ъндърграунд!!!!-Но понеже нашите мафиоти са СЛУГИ на щатите,за това и ония се правят на слепи за истинските проблеми...Па са и прави:-не са луди да наказват чираците си,които толкова се стараят да им угаждат.бази са им нужни тук,територия,а това кой и как ще им ги осигурят, е без значение за тях..НАШЕТО дело Е НАШЕ дело!!!!!

665

Обикновен

преди 4 години

Ако не беше Русия още да сме под турско робство. В България 80 процента от българите обичат Русия и руския народ, след тази подигавка сега ще станат 90 процента.

664

Бай 100ян

преди 4 години

САЩ отново доказват ,че гледат само и единствено техния си интерес. Бият черен печат на човек който не се е поддал на техния натиск, а не на човек от който страда цяла България. Външно трябва да заклейми това поведение!!! Всичко това е отвратително!!!

663

Анонимен

преди 4 години

Какви оправни момчата сме имали ,пуснаха и САЩ на ПЪРЗАЛКАТА.